23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

For mange er safari og Kenya synonymer, og på en safarireise i Kenya kan dere få noen virkelige uforglemmelige opplevelser. Opplev Kenyas fantastiske dyreliv, med de 5 store til de minste små reptilene, og la deg trollbinde av savanner, sletter og storslåtte skoger - alt på en safari i Kenya. 

Kenyas safariparker

Kenya byr på et stort antall av safari- og nasjonalparker med hver sin karakteristika, både dyre- og naturmessig. Her skal vi nevne de viktigste safariparkene i Kenya:

Om safariparkene i Kenya

Masai Mara er Kenyas mest kjente safaripark og her kan man oppleve den tilbakevendende syklusen i tørketiden hvor tusenvis av gnu, sebraer og andre dyr migrerer fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i Kenya og tilbake. En safari i Masai Mara byr på fantastiske naturopplevelser med vidstrakte savanner, grønne sletter og frodige skogsområder så langt øye kan se. Gjennom det hele renner også den majestetiske elven Mara, fra nord til sør, gjennom Kenya.

Samburu er en del av et større sammenhengende reservatområde i Kenya, som også består av reservatene Buffalo Springs og Shaba. Naturen i reservatene er i en klasse for seg selv, med bratte kløfter og store sletter med en blanding av skog og gresskledte savanner. Safari i Kenya kan virkelig være naturskjønt!

Amboseli National Park ligger på Kenyas grense til Tanzania og rett ved foten av Kilimanjaro, og en stor del av safariparken er sumpområder dannet av smeltevannet fra fjellet. Mange overnattingssteder og lodges i parken har også en helt utrolig utsikt over Kilimanjaro og dets snøkledde tinder.

Tsavo er Kenyas største og eldste nasjonalpark, og utgjør hele 40% av det samlede arealet av safariparker i landet. Safari i Tsavo er spesielt populært på grunn av parkens nærhet til kysten samt den vakre naturen.

Lake Nakuru National Park huser både et stort inngjeret neshornreservat og fantastiske flokker av knallrosa flamingoer. For de fugleinteresserte er dette virkelig et safari-eldorado, med pelikaner, hegrer og storker, samt en rekke rovfugler.

Beste tiden å reise på safari i Kenya

Uansett når man reiser på safari i Kenya er man garantert noen unike dyreopplevelser. De beste månedene for å se Kenyas rike dyreliv og dra på safari er under tørkeperioden som er fra slutten av juni til oktober. Her vil man oppleve den store vandringen av dyr fra Tanzania til Masai Mara. Regntiden eller den «grønne sesongen» er også verdt å oppleve, da er savannen frodig og vakker og det faller bare 150 mm nedbør i gjennomsnitt per måned fra april til juni.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din safari i Kenya. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Opplev elefanter i nasjonalparken Amboseli på safari i Kenya
Opplev elefanter i nasjonalparken Amboseli på safari i Kenya
Møt sjiraffer på safari i Kenya
Møt sjiraffer på safari i Kenya
Opplev migrasjonen av store dyreflokker på safari i Kenya
Opplev migrasjonen av store dyreflokker på safari i Kenya
Se savannens konge og dronning i Masai Mara på safari i Kenya
Se savannens konge og dronning i Masai Mara på safari i Kenya
Opplev geparder i Masai Mara, på safari i Kenya
Opplev geparder i Masai Mara, på safari i Kenya
Reiseekspert Linda kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy safari i Kenya

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din safari i Kenya

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: