23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Safari ved Lake Naivasha

Ikke langt fra Nairobi i Kenya ligger Lake Naivasha, den høyest liggende innsjøen i Great Rift Valley. Det pittoreske område ved ferskvanninnsjøen er fruktbart og dyrket mark omgir det meste av innsjøen. En safari ved Lake Naivasha er det perfekte området for fugleinteresserte.  

En fugleelskers drøm

Lake Naivasha er ikke en nasjonalpark, og dyrelivet er derfor begrenset. Men sebraer og sjiraffer besøker ofte innsjøen for å slukke tørsten. Hovedattraksjonene er Lake Naivashas rike fugleliv - det er registrert over 400 fuglearter, som lever av fisken i sjøen. Den største konsentrasjonen av fugler finnes her fra oktober til mars når de store fugletrekkene fra Europa residerer ved vannet. I tillegg lever det en relativt stor bestand av flodhester i Naivasha-innsjøen, et fantastisk syn!

Forskjellige aktivitetsmuligheter

Dessuten tilbyr dette stedet flere aktivitetsmuligheter. Etter en lang flyreise eller flere dagers safari kan det være deilig å få beveget kroppen litt, og om man ønsker det kan man blant annet være med på fotturer ved Hells Gate National Park, «bird walking» i selskap med lokale guider, eller kanskje en båttur til Crescent Island.

Longonot nasjonalpark

Sør for Lake Naivasha ligger Longonot nasjonalpark, med den 2.776 meter høye vulkanen Longonot. Denne parken har også mye å by på hvis man liker en aktiv ferie, blant annet fotturer, motorsykkelturer, bestigning av fjell og fugletitting.

Nord for sjøen ligger en 18-hulls golfbane, med en flott utsikt over Lake Naivasha - en kjærkommen mulighet for golfentusiaster. En runde på banen kan fint kombineres med en safari i nærliggende Nakuru.

Fakta om innsjøen:

Parkens størrelse: 139 km2, 1884 moh
Beliggenhet: 160 km nordvest for Nairobi
Beste tid å besøke: Året rundt
Kjent for: De over 400 ulike fuglearter lever her og en av de mest populære utfluktene er en båttur på sjøen

Les mer om Afrika her

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Lake Naivasha. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Flodhester
Flodhester
Et par Gråkrontraner
Et par Gråkrontraner
Lake Naivasha er den høyest liggende innsjøen i Riftdalen
Lake Naivasha er den høyest liggende innsjøen i Riftdalen

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
  • Lake Naivasha Sopa Lodge

    Lake Naivasha Sopa Lodge er Sopa-kjedens aller beste resort i Kenya. Lodgen ligger vakkert til i frodig natur helt nede ved breddene av Lake Naivasha. Her ko...

    Les mer
  • Lake Naivasha Country Club

    Lake Naivasha Country Club er en herlig lodge tett på innsjøen, omgitt av frodige akasie- og febertrær. Lodgen ble grunnlagt på 1930-tallet og ble kjent som...

    Les mer
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: