23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om lodgen

Lake Naivasha Sopa Lodge er Sopa-kjedens aller beste resort i Kenya. Lodgen ligger vakkert til i frodig natur helt nede ved breddene av Lake Naivasha.

Her kommer man virkelig tett på naturen når giraffer, sebraer, vortesvin og vannbukker går rundt i lodgens egen hage! Selv de små colobus-apene og de grønne marekattene kan finne på å ta turen innom. Om kvelden er det derimot flodhestene som kan bevege seg i nærheten av lodgens område - de skal man holde god avstand til. 

I tillegg til å være omkranset av en egen liten safaripark huser lodgen også svømmebasseng og andre felles fasiliteter. Lodgen består av 21 hytter som hver har 4 store hotellrom med utsikt til den flotte hagen. Fra rommene i andre etasje har man utsikt over den vakre innsjøen. Alle hotellrommene har eget bad og de øverste har egen balkong. Det er mulig å bestille et ikke-røyke rom.

Lodgen er ellers godt tilrettelagt for barn, og det arrangeres en rekke aktiviteter med alt fra fisking til ridning. Det er også mulig å få noen spesielle barnesenger for de aller minste.

 

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: