23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.30
Kontakt oss
23 10 23 80
Klikk her for tilbud

Om lodgen

Lake Naivasha Sopa Lodge er Sopa-kjedens aller beste resort i Kenya. Lodgen ligger vakkert til i frodig natur helt nede ved breddene av Lake Naivasha.

Her kommer man virkelig tett på naturen når giraffer, sebraer, vortesvin og vannbukker går rundt i lodgens egen hage! Selv de små colobus-apene og de grønne marekattene kan finne på å ta turen innom. Om kvelden er det derimot flodhestene som kan bevege seg i nærheten av lodgens område - de skal man holde god avstand til. 

I tillegg til å være omkranset av en egen liten safaripark huser lodgen også svømmebasseng og andre felles fasiliteter. Lodgen består av 21 hytter som hver har 4 store hotellrom med utsikt til den flotte hagen. Fra rommene i andre etasje har man utsikt over den vakre innsjøen. Alle hotellrommene har eget bad og de øverste har egen balkong. Det er mulig å bestille et ikke-røyke rom.

Lodgen er ellers godt tilrettelagt for barn, og det arrangeres en rekke aktiviteter med alt fra fisking til ridning. Det er også mulig å få noen spesielle barnesenger for de aller minste.

 

Reiseekspert Birgitte kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Kenya

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Kenya

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: