23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Safari i Zimbabwe

På en safari i Zimbabwe vil du komme tett på den uberørte og autentiske afrikanske natur og kultur, samt møte et folkeslag fulle av livsglede. UNESCO-beskyttede skatter og "The Big 5" venter når du besøker nasjonalparkene Hwange, Mana Pools og Matobo, og ikke minst den storslåtte fossen Victoria Falls.

Zimbabwes safariparker

Hwange er Zimbabwes største nasjonalpark, og sjansene er store for at du får oppleve de berømte "The Big 5", nemlig både leopard, løve, bøffel, flodhest og elefant. Hwange er også spesielt kjent for sin store populasjon med elefanter.

I Matobo derimot, er det like mye kulturhistorie som dyreliv som står i sentrum, noe som gjør denne parken ekstra spesiell og UNESCO-beskyttet. I den kulturelle delen kan man se noen helt unike granittsteinformasjoner, og i den andre delen er det mer tradisjonelle safariopplevelser og spesielt mange neshorn.

Mana Pools er også et helt fremragende viltreservat, som ligger øde til hele 100 km fra siviliasjonen. Området består av fire vakre innsjøer, dannet av Zambezi-elva, som gjør landskapet imponerende frodig. Her kan man finne både åpne gressletter, ibenholt- og mahogniskog, og stor konsentrasjon av både elefanter, løver, leoparder, flekkhyener, flodhester og krokodiller.

Er det et sted man føler seg i ett med naturen er det ved Mana Pools - her har man den unike muligheten til å gå på safari til fots, da åpen vegetasjon sørger for god sikt.

Spektakulære Victoria Falls

Victoria Falls er et "must" når man er i Zimbabwe og er naturlig nok landets største attraksjon. Med andre ord en storslått naturopplevelse å avslutte safarieventyret med. Zambezi-elvas over 100 meter høye fall ned i en gigantisk kløft gjør fossen til et av verdens største og mest spektakulære fall.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din safari i Zimbabwe. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Sebraflokk i Hwange National Park
Sebraflokk i Hwange National Park
Elefantflokk i Zimbabwe
Elefantflokk i Zimbabwe
To små sjakaler observert i Hwange National Park
To små sjakaler observert i Hwange National Park
Unike Victoria Falls i Zimbabwe
Unike Victoria Falls i Zimbabwe
Reiseekspert Linda kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy safari i Afrika

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din safari i Afrika

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: