23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Victoriafallene

På grensen mellom Zimbabwe og Zambia ligger Victoriafallene, kjent som verdens største og vakreste fossefall. Den mektige fossen dannes av den enorme Zambezi-elva, som er Afrikas fjerde største elv og utgjør grensen mellom Zimbabwe og Zambia. Plutselig raser Zambezi-elva over 100 meter ned i kjempekløft og drar med seg over en halv million liter vann i minuttet – dette er det som venter deg på en reise til Victoriafallene.

Majestetiske omgivelser

De lokale har i mange år fryktet det store buldrende fossefallet, og det er kanskje forståelig nok: Victoria Falls kan høres på over 40 kilometers avstand og er konstant omgitt av vanndamp. Det mystiske synet imponerte David Livingstone, som støtte på fossefallet på sin reise gjennom Afrika i 1855. Han oppkalte fossen etter Dronning Victoria og skrev til sine venner i England at de umulig kunne forestille seg hvor vakkert dette majestetiske fossefallet er.

Aktiviteter ved Victoria Falls

I dag er overtroen rundt Victoria Falls borte blant de lokale, og det enestående området er beskyttet av UNESCO som en del av verdensarven. En herlig måte å oppleve Victoria Falls på er med cruise, eller å bade i Devil’s Pool, som er en kulp som ligger på toppen av fossefallet, hvor man kan bade når Zambezi-elva har lavvann. Over 300.00 turister fra hele verden besøker den vakre fossen hvert år og den lille byen i Zimbabwe, oppkalt etter fossefallet, har flere attraksjoner å by på. De fleste av disse er selvfølgelig relatert til Victoria falls, og foruten å beskue og oppleve den øredøvende fossen på nært hold, tilbyr området en rekke adrenalinfylte aktiviteter som strikkhopping, kajakkpadling og rafting. Byen har også et museum om fossefallets spennende historie.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Victoria Falls. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Victoria Falls
Victoria Falls
Legendariske Victoria Falls
Legendariske Victoria Falls
De fargerike fossefallene er verdens største
De fargerike fossefallene er verdens største

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
  • Gorges Lodge

    Gorges Lodge i Zimbabwe ligger idyllisk til på kanten av Batoka Gorge, 10 km nedstrøms for Victoria Falls og 200 meter over elva Zambezi.  Luksuslodgen kan s...

    Les mer
  • The Victoria Falls Hotel

    Bare 20 minutter fra flyplassen i Victoria Falls ligger elegante Victoria Falls Hotel, med utsikt til de imponerende Victoriafallene. Dette er en av Zimbabwe...

    Les mer
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: