23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om lodgen

Gorges Lodge i Zimbabwe ligger idyllisk til på kanten av Batoka Gorge, 10 km nedstrøms for Victoria Falls og 200 meter over elva Zambezi.  Luksuslodgen kan skilte med noen av de mest spektakulære utsiktspunktene i det sørlige Afrika, og det hele toppes med et frodig og vakkert landskap. Her venter det unike opplevelser ved Victoria Falls, som kun ligger en halvtimes kjøretur unna. 

Ved Dibu Dibu, på den østlige kanten av eiendommen, kan du nyte trollbindende solnedganger. Hvis været tillater det, kan man være heldig å få øye på svartørn og andre rovfugler som svever majestetisk i lufta.

"Living on the edge"

På hver side av den stilfulle hovedbygningen ligger det totalt 10 små «hytter», eller chalets, bygget i stein med stråtak, hvor hver og en byr på en fantastisk utsikt over kløfta og Zambezi. Alle hyttene er elegant innredet med veranda, takvifte, minibar og bad med dusj og toalett. Se frem til en luksuriøs overnatting!

Fasiliteter på Gorges Lodge:

  • Hovedbygningen består av et åpent spiseområde, bar og en lounge med peis og spisestue – perfekt utsiktspunkt over Batoka Gorge
  • Svømmebasseng
  • Gratis WiFi i hovedbygningen
  • Mobildekning

 

En del av Imvelo Safari Lodges – Reis med god samvittighet!

Gorges Lodge er én av Imvelo Safari Lodges’ 6 lodger. Imvelo er kjent for sine luksuriøse overnattingsteder i pittoreske og unike omgivelser, som til sammen danner de perfekte rammene for en safari i Zimbabwe.

Videre fokuserer Imvelo på økoturisme og bærekraft, for å ta vare på naturen, dyrelivet og lokalsamfunnet på best mulig måte. For Imvelo er det viktig å gi noe tilbake i områdene de opererer i, i form av blant annet vannforsyninger til vannhullene under de tørre månedene i Hwange nasjonalpark og utstyr til skolebygningene i landsbyene i nærheten av lodgene.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Victoria Falls. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: