23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

På tide å rømme fra den norske vinteren, det piskende regnværet eller den sure vinden? Til et sted hvor palmesus, tropevær og rekordmange soltimer venter? Legg superundertøyet på hylla og reis til Fransk Polynesia – slumre bort tiden i en hammock, spre tærne i sand så varm at du knapt kan gå på den og la tropiske fisk kile deg på leggen mens du snorkler over fargerike korallrev.

Øyhopping i Polynesia

Fransk Polynesia er et selvstyrt område i Polynesia, og tilhører Frankrike. Noen av de mest besøkte øyene i regionen er Bora Bora, Moorea og Tahiti, alle kjent for å huse de paradistilstandene man gjerne ser for seg når drømmer seg bort til en øde øy i Stillehavet.

Området dekker faktisk over to millioner kvadratkilometer av Sør-Stillehavet og består av 121 øyer, hvorav 76 er bebodde, spredt over fem store øygrupper. Mange øyer er kronet med spisse fjelltopper mens andre knapt flyter over de brytende bølgene. Fransk Polynesia er spredt over et område som er nesten like stort som Europa, men den totale landmassen på alle øyene blir til sammen bare litt større enn den lille delstaten Rhode Island i USA.

De mest besøkte øyene

De tre mest besøkte øygruppene er Society Islands (Selskapsøyene), Tuamotuøyene og Marquesasøyene. Society Islands består av de tidligere nevnte og kjente Tahiti, Moorea, Bora Bora, samt Huahine, Raiatea og Taha'a. Tuamotuøyene er en kjede av atoller også kjent som "Tahiti's Strand of Pearls", som inkluderer atollene Rangiroa, Manihi, Tikehau, og Fakarava,. Marquesasøyene, eller "The Mysterious Islands", som består av 13 vulkanske øyer nordøst for Tahiti, som for øvrig også er Fransk Polynesia største øy og huser hovedstaden Papeete.

De to andre øyrikene, Australøyene og Gambierøyene ligger i sør og sørøst av Society Islands. Svært få reiser til disse avsidesliggende øyene, men de som reiser blir ikke skuffet over de uberørte omgivelsene.

Les mer om Oseania her.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Fransk Polynesia. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Moorea - Reiser til Fransk Polynesia
Moorea - Reiser til Fransk Polynesia
Marinelivet på Tahiti - Reiser til Fransk Polynesia
Marinelivet på Tahiti - Reiser til Fransk Polynesia
Bora Bora - Reiser til Franks Polynesia
Bora Bora - Reiser til Franks Polynesia
Polynesisk kvinne - Reiser til Fransk Polynesia - Foto: Gregoire Le Bacon
Polynesisk kvinne - Reiser til Fransk Polynesia - Foto: Gregoire Le Bacon

Hvor vil du reise?

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
Reiseekspert Birgitte kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Fransk Polynesia

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Fransk Polynesia

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: