23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Bora Bora

Bora Bora i Fransk Polynesia går ofte for å være verdens vakreste øy, og det er ikke ufortjent. Hvis du reiser til Bora Bora kan du vente deg romantiske solnedganger, vakre laguner, hvite sandstrender så langt øye kan se og fargerike fisk og korallrev under havoverflaten. Her kan du også prøve å mate haier eller svømme med rokker, hvis du føler deg litt mer eventyrlysten.

Bryllupsreise til Bora Bora

Øya er en av de mest spektakulære destinasjonene i verden, og det er blant annet mange som velger å legge bryllupsreisen til Bora Bora. Luksus-resorts soler seg i glansen fra det krystallklare vannet, i både havet og «infinity-poolen», overalt på den lille øya. Dog er prisnivået deretter - det høyeste i hele Stillehavet.

Kjærlighet ved første blikk

Bora Bora ligger en knapp times flytur fra både Tahiti og Moorea, som også er en del av Fransk Polynesia. Når du ser Bora Bora oven ifra får du øye på en lagune som ligner en kunstners palett av skimrende blått og grønt. Det er rett og slett kjærlighet ved første blikk.

Fjellet Mount Otemanu, midt på øya, bryter med skyene og ruver over et frodig landskap av tropiske fjellsider med blomstrende hibiscus og palmekledde atoller og motuer som sirkler seg rundt den opplyste lagunen som et delikat halskjede. Perfekte hvite sandstrender kjemper om oppmerksomheten med det smaragdgrønne vannet hvor fargerike fisk svømmer blant korallrev og gigantiske djevelrokker.

Historien om Bora Bora

Pora Pora, som er det gamle navnet på øya, betyr "førstefødt". Navnet kommer fra legendene som beskriver dette som den første øya som steg opp når Taaroa, den øverste guden, fisket den ut av vannet etter den mytiske etableringen av Havai'i, nå kjent som Raiatea. Selv om bokstaven "B" ikke finnes i det tahitiske språket, forvekslet kaptein Cook og andre oppdagere den med lyden av tahitisk «P» da han først hørte navnet og kalte øya Bora Bora.

Bora Bora resorts

Det finnes en lang rekke flotte resorts på Bora Bora, og mange av dem har over 40 års erfaring med turister. Fra soloppgang til solnedgang har hvert resort utviklet sin egen blanding av unike opplevelser for sine gjester å velge mellom, som for eksempel:

  • Snorkling og dykking i opplyste turkise laguner
  • Utlån av kano, båter, vannski og lignende
  • Opplev solnedgangen om bord i en katamaran
  • Utforsk den tropiske øya i en 4WD eller bli med på spektakulære fotturer sammen med lokale guider
  • Oppdag verdenskjent lokal og original kunst, med tahitiske perler, parfyme, oljer og edelt trehåndverk

Transport på Bora Bora

Flyplassen, som er bygd på en vakker motu, er kun tilgjengelig med båt, og ligger en kort fergetur unna havnelandsbyen Vaitape. Transport til resortene er enten med privat motorbåt direkte fra flyplassen eller annen form for transport fra Vaitape. Dessuten kan man bli hentet i helikopter til Le Taha'a Island Resort og Spa.

Bora Bora har få drosjer og det offentlige transportsystemet heter ‘Le Truck’. En del av restaurantene tilbyr både henting og bringing til resortene.

Les mer om Oseania her.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Bora Bora. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Polynesisk kultur - Reiser til Bora Bora
Polynesisk kultur - Reiser til Bora Bora
Vakre omgivelser på vulkanøya - Reiser til Bora Bora
Vakre omgivelser på vulkanøya - Reiser til Bora Bora
Late dager på Bora Bora med Otemanu i bakgrunnen - Reiser til Bora Bora
Late dager på Bora Bora med Otemanu i bakgrunnen - Reiser til Bora Bora
Dra på en sykkeltur rundt øya - Reiser til Bora Bora
Dra på en sykkeltur rundt øya - Reiser til Bora Bora
Vi kan garantere romantisk stemning på Bora Bora - Reiser til Bora Bora
Vi kan garantere romantisk stemning på Bora Bora - Reiser til Bora Bora

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
Reiseekspert Birgitte kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Fransk Polynesia

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Fransk Polynesia

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: