23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Cruise i Middelhavet

Det er utallige spennende land å velge mellom i Middelhavet, men hvorfor velge bare ett? På et cruise i Middelhavet får du kombinere høydepunktene i flere land på én og samme reise. Tenk å våkne til synet av Santorinis vakre, hvitkalkede hus langs klippene den ene dagen, mens det neste dag venter en herlig dag til sjøs med utallige fasiliteter om bord, innen du skal spankulere i Napolis smale gater, fylt av små italienske restauranter og kafeer.

En eksklusiv ferie

Hvis du blir med BENNS på et Middelhavscruise vil du oppleve at reisen minner mye om en eksklusiv hotellferie, kombinert med muligheten til å oppleve forskjellige spennende destinasjoner og attraksjoner. Til sjøs kan du kose deg med all tenkelig underholdning, nyte service i toppklasse og få noen uforglemmelige gastronomiske opplevelser. Å være om bord på et cruiseskip er nemlig en ferie i seg selv!  

Velg mellom flere seilruter i Middelhavet

Vi tilbyr flere forskjellige cruise i Middelhavet med varierte reiselengder. For eksempel kan du på 14 dager oppleve 7 forskjellige land i Sør-Europa, slik som Italia, Frankrike og Kroatia for å nevne noe. Cruise i Middelhavet deles gjerne opp i det østlige og det vestlige Middelhavet. 

Typiske byer man opplever på et cruise i det vestlige Middelhavet er Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo, Napoli, Roma, Savona og Genova.

Typiske byer/øyer man opplever på et cruise i det østlige Middelhavet er Venezia, Dubrovnik, Kotor/Montenegro, Korfu, Katakolon/Olympia, Athen, Santorini og Mykonos.

Når skipet legger til kai i de mange spennende byene eller øyene, står du fritt til å utforske på egen hånd, eller bli med på en guidet tur arrangert av cruiserederiet. Våre cruise i Middelhavet er et fantastisk reiseeventyr for alle aldre, uansett om du ønsker strandliv eller kulturelle opplevelser.

Hvorfor reise på cruise i Middelhavet?

Fra Norge trenger man ikke å reise langt for å nyte Middelhavets sol og varme. Men det er ikke bare deilige temperaturer og vakre strender Sør-Europa har å by på. Her venter det en rik historie, vakker arkitektur og lekker mat. Et godt eksempel er kulturbyen Barcelona i Spania som har den perfekte kombinasjonen av flotte strender og spennende storbyopplevelser, hvor arkitektoniske skatter gjemmer seg bak ethvert gatehjørne, nye som gamle – med Gaudí i spissen. Middelhavet brer seg også utover Europas grenser. Noen cruise seiler også til Midtøsten, hvor du kan ri på kameler i ørkenen og få oppleve den arabiske gjestfriheten.

Velg et cruise som passer for deg

Det er ikke bare ulike seilruter og reiselengder man kan velge mellom, men også forskjellige rederier. Royal Caribbeans store skip og nesten utallige fasiliteter er perfekt for deg som ønsker å reise med barn. Celebrity Cruises byr på moderne luksus til sjøs, og for deg som vil føle på middelhavsstemningen både til lands og til vanns, er det italienske rederiet Costa Cruises noe for deg!

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din cruiseferie i Middelhavet. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Se alle våre cruisereiser her.

Dubrovnik, Kroatia - Cruise i Middelhavet
Dubrovnik, Kroatia - Cruise i Middelhavet
Opplev Gaudís drømmeaktige arkitektur i Barcelona - Cruise i Middelhavet
Opplev Gaudís drømmeaktige arkitektur i Barcelona - Cruise i Middelhavet
Opplev apene i Gibraltar - Cruise i Middelhavet
Opplev apene i Gibraltar - Cruise i Middelhavet
Nyt dagene om bord til sjøs - Cruise i Middelhavet
Nyt dagene om bord til sjøs - Cruise i Middelhavet
Reiseekspert Mathilde kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en cruiseferie?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din cruiseferie!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: