23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

En rundreise i Afrika setter alle sansene i spill og er virkelig en spennende måte å oppleve denne fascinerende verdensdelen på, spesielt hvor noen av turene våre går litt utenfor allfarvei. Samtidig er den en reiseform hvor du garantert får mest mulig ut av tiden du har til rådighet, og ikke går glipp av noe.

I hjertet av Afrika

Dykk ned i hjertet av det storslåtte kontinentet, nyt den flotte naturen og få helt unike opplevelser når turen går gjennom forskjellige land, kulturer og lokalbefolkninger.

Våre rundreiser i Afrika kan ta deg til både Botswana, Namibia, Zimbabwe, Kenya, Tanzania, Sør-Afrika eller andre spennende destinasjoner. Det finnes mange muligheter og kombinasjoner, men skulle du ikke finne den riktige for deg er vi også mer enn behjelpelige med å skreddersy rundreisen akkurat slik du måtte ønske det. 

Skreddersy din egen rundreise til Afrika

Du har alltid mulighet til å kombinere alle drømmene i en og samme tur! Vi tilrettelegger så man både kan få autentiske safariopplevelser, en avslappende badeferie og eksotiske storbyer på samme rundreise, hvis du ønsker det.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din rundreise i Afrika. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Victoria Falls i Zimbabwe - Rundreiser i Afrika
Victoria Falls i Zimbabwe - Rundreiser i Afrika
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din rundreise

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din rundreise

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: