23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Karibien

Karibien, også kalt Vestindia, består av over 7000 solfylte øyer i Det karibiske hav. Noen vil kalle dem paradisøyer eller drømmedestinasjoner – med god grunn. Hvis du reiser til Karibien kan du gå barfot på kritthvite strender, mens du skuer utover et azurblått hav. Du vil merke en avslappende atmosfære, krydret med cubansk rom og lyden av salsamusikk, samt muligheten til å få et spennende innblikk i øyenes tidligere kolonitid.

Opplev grønne aper på Barbados, søte havskilpadder på Caymanøyene, sigarrøykende menn på Cuba og historiens vingeslag på De amerikanske Jomfruøyene. Du kan også legge ut på et dykkeventyr langs en av de utallige vakre sandstrendene som florerer på den karibiske kysten. Se alle våre sol- og strandferier til Karibia her.

Barbados – En drømmedestinasjon

Barbados er en selvstendig stat i De små Antillene og er den mest østliggende øya i øygruppa. Her venter det solfylte dager og uforglemmelige sandstrender, i tillegg til et spennende historisk bakteppe som er preget av den engelske kolonitiden. Hele 60 vakre palmestrender omkranser øya. Vestkysten byr på eksotisk avslapning på paradislignende strender. Østkysten er derimot et optimalt sted for surfing på grunn av evigvarende bølger og susende vind. Barbados er også et paradis for snorklere og dykkere, da man under vannoverflaten kan få oppleve enestående korallrev og havskilpadder. På land venter det vakre fuglearter og fascinerende aper. 

Cuba – Karibiens største og mest fascinerende øy

Mange tenker nok først og fremst på landets kommunistiske styre når Cuba blir nevnt, men til gjengjeld er det også disse samfunnsforholdene som gjør Cuba til et spennende reisemål. Høy sigarføring, vennlige mennesker, rom, amerikanske veteranbiler, hestekjerrer, blått hav, hvite strender, salsa og mambo er sentrale stikkord for å beskrive øya – et fascinerende land, hvor tiden har stått stille i flere tiår. Cuba er en enestående blanding av stemninger og farger, og et unikt reisemål av flere grunner. På Cuba vil dere blant annet få oppleve flere UNESCO-beskyttede naturområder, gamle kolonibyer, vakre strender, samt verdenskjent rom og sigarer. Opplev autentiske Cuba nå før det er for sent.

Den dominikanske republikk – Et ferieparadis for store og små

Da Christopher Columbus, som den første europeer noensinne, oppdaget øya som i dag deles mellom Den dominikanske republikk og Haiti, beskrev han området som «det vakreste landet under himmelen» og døpte øya Hispaniola. Den dag i dag er Den dominikanske republikk en av Karibiens mest kjente ferieperler med nærmest uendelige vakre strender, store luksushoteller og noen av de flotteste golfbanene i hele Karibien. Den dominikanske republikk er rett og slett et ferieparadis for store og små. 

Jamaica – Sol og reggaerytmer

I reggaens hjemland, Jamaica, kan dere synge med på kjente Bob Marley-låter og nyte en av verdens beste rom på avslappende strender, eller utforske innlandets fascinerende blanding av underjordiske grotter, elver, flotte fjellterreng og rike dyreliv. Det florerer av vakre strender, for eksempel den elleve kilometer lange stranda, Seven Mile Beach, og de mer barnevennlige strendene; Negril, Runaway Bay og Montego Bay. I Jamaicas kulturelle sentrum og hovedstaden Kingston, får du virkelig et autentisk innblikk i rastafari-kulturen og Bob Marleys spennende liv. En ferie til Jamaica vil man sent glemme!

Jomfruøyene – drømmedestinasjoner som perler på en snor

De amerikanske Jomfruøyer består av Saint Thomas, Saint John, Saint Croix og Water Island, hvor de tre førstnevnte tidligere hørte til den danske kolonien, Dansk Vestindia. De amerikanske Jomfruøyers unike kultur og historie avspeiler en særegen blanding av dansk, vestafrikansk, spansk, irsk og tysk innflytelse og kulturarv, da øyene fra slutten av 1400-tallet har blitt bebodd av forskjellige folkeslag. De tre populære øyene; St. Thomas, St. John og St. Croix varierer både i størrelse og opplevelser. Selv om engelsk i dag er det offisielle språket på øyene, vil man stadig kunne både se og høre øyenes danske fortid, blant annet på stedsnavn, etternavn og veiene som blir kalt «gader».

Vi tilbyr hovedsakelig cruise i Karibien. Hvis du er interessert i cruise i Karibia, så ta kontakt med en av våre reiseeksperter.

Cemetery of Morne à l'Eau, Guadeloupe
Cemetery of Morne à l'Eau, Guadeloupe
Golfbane i Punta Cana, Den dominikanske republikk
Golfbane i Punta Cana, Den dominikanske republikk
Montego Bay, Jamaica
Montego Bay, Jamaica
Karneval i Sosua, Den dominikanske republikk
Karneval i Sosua, Den dominikanske republikk
Fargerike hus i Port au Prince på Haiti
Fargerike hus i Port au Prince på Haiti
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg å skreddersy din reisP

Interessert i en reise til Karibien?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge din reise til Karibien!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: