23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reise til Washington D.C.

En reise til USA inkluderer for mange en reise til Washington D.C. Selve symbolet på USA, og byen som er skapt for å være en hovedstad. Full av storslåtte severdigheter, og det beste er at mange av tingene er gratis! Washington D.C. er - amerikanernes, ja, hele verdensmaktens hovedstad.

Til tross for å være USA's hovedstad, er ikke Washington D.C. større enn en stor provinsby, hvis man sammenligner byen med andre storbyer, som f.eks. New York City. Faktisk er det en lov som sier at ingen bygninger i Washington D.C. kan være høyere enn The Capitol, så det er ikke høye skyskrapere som preger bybildet. Det er likevel mange gode grunner til å reise til Washington D.C.

Washington D.C. er en oversiktlig by

Washington D.C., eller Washington City som noen kaller byen, er enkel å få oversikt over. Samtlige av de største severdighetene er plassert i eller omkring det grønne området som ligger mellom elva Potomac og Capitol Hill. Mange av de flotte bygningene i neoklassisk stil.

På en reise til Washington D.C., er det mange som kan føle at de allerede kjenner byen på grunn av dens jevnlige opptreden i mediene, men å oppleve de storslåtte, monumentale severdighetene på nært hold er en helt annen opplevelse.

Historiske attraksjoner i Washington D.C. 

De beste opplevelsene er uten tvil The Capitol-hovedstadens landemerke, Det hvite hus og Vietnam Veterans Memorial, som er byens mest besøkte minnesmerker. Av andre severdigheter kan vi trekke frem monumentene for de tidligere presidentene; Jefferson, Washington og Lincoln, æresgravlunden i Arlington, hvor falne soldater fra krigene USA har deltatt i hviler. Her kan også du se J.F. Kennedys grav med evighetsflammen. Om du er på en bilferie i USA, kan det være en glimrende idé å besøke blant annet New York og Washington på samme tur. Det er kun fire timer i bil fra Washington D.C. til New York, så hvis du vil oppleve to storbyer på én tur, er dette en solid kombinasjon.

Man har ikke vært på reise i Washington D.C., hvis man ikke har…

  • besøkt The Smithsonian og de mange museene som hører til Smithsonian Institution. De spenner over kunst, naturhistorie, flygemaskiner, både indiansk og amerikansk historie og mye mer. Det beste av alt; det er helt gratis å komme inn!

  • sett alle monumentene. Washington er spekket med flotte monumenter og minnesmerker til minne om store personligheter og kriger. Blant de mest populære er Vietnam-monumentet, Lincoln Memorial og det nye 2.verdenskrigmonumentet. Litt gjemt ligger Franklin Delano Roosevelt Memorial, ikke kun til minne om en stor president, men også om en viktig periode i amerikansk historie.
  • tatt turen til Union Station, togstasjonen som ble oppstilt i 1908. Etter en gjennomgripende renovering over en 3-års periode ble den gjeninnviet i 1988. Utover å tjene som togstasjon er den også et velbesøkt og populært handlesenter.
  • besøkt Georgetown, en bydel ca. 10 km. fra sentrum av Washington D.C. Her er det en helt spesiell og avslappet atmosfære, med mange restauranter, kaféer og et stort utvalg av butikker.
  • sett Det hvite hus – hjemmet til USA's president.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Washington D.C. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Hovedstaden i vårdrakt, med Washingtonmonumentet i bakgrunnen
Hovedstaden i vårdrakt, med Washingtonmonumentet i bakgrunnen
United States Capitol
United States Capitol
Arlington National Cemetery
Arlington National Cemetery
Det hvite hus
Det hvite hus
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: