23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Boston

Reis til Boston og opplev en ekte britisk by midt i New England. Med hyggelige grønne parker, gamle britiske, historiske bygninger og en helt enestående atmosfære må man bare like Boston.

En universitetsby

Universitetsbyen Boston er hovedstaden i delstaten Massachusetts. Kjent fra utallige amerikanske filmer, huser Boston et av verdens største og mest prestisjefylte universiteter – Harvard University. Livet i Boston bærer preg at et rikt studentliv, da det ikke kun er Harvard som er byens utdannelsesmessige stolthet. Boston University, University of Massachusetts og Massachusetts Insitiute of Technology er også store universiteter i amerikanernes øyne. 

Hva bør man se i Boston?

Ved havnefronten er det alltid liv i gaten med kaféer, avslapning og gode lunsjer på de autentiske fiskerestaurantene. Det gamle og nostalgiske kvartalet er Beacon Hill, som gjemmer på små, sjarmerende og brosteinsteinbelagte gater, i samme stil som England i det 19.århundre. Det er i dette kvartalet de velstående bor. I utkanten av Beacon Hill ligger Sams Bar, kjent fra TV-serien med samme navn. Generelt har byen Boston vært kulissene for mange store Hollywood-produksjoner, slik som Good Will Hunting og The Departed.

Det «nye» State House fra 1798 med dens gylne kuppel kan man ikke overse og er en kjent bestanddel av Bostons vakre bybilde. Det gamle State House fra 1713 ligger mer skjult blant Bostons skyskrapere. Bygningen er den eldste, samt en av de mest sjarmerende bygningene i Boston.

Amerikansk fotball, baseball, hockey og basketball

Boston har noen av USAs største og beste sportstradisjoner. I alle de fire største sportsgrenene i USA: amerikansk fotball, baseball, hockey og basketball er Boston med i toppen. Spesielt er byens baseball-lag Boston Red Sox legendariske på deres hjemmebane, Fenway Park. Det er også verdt å oppleve stemningen til det amerikanske fotballaget New England Patriots hjemmekamper i NFL.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Boston. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Havnefronten i Boston
Havnefronten i Boston
Statue av George Washington i Bostons offentlige park
Statue av George Washington i Bostons offentlige park
Massachusetts "nye" State House i Boston
Massachusetts "nye" State House i Boston
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: