23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Bobil i USA

USA og Canada er kanskje drømmedestinasjonene for mange som ønsker å feriere i bobil, spesielt for de som ønsker å prøve det for første gang. Her har du store, brede veier og lange, vakre veistrekninger i tillegg til utrolig variert natur, kultur, historie og befolkninger. Det er altså helt perfekt med bobil i USA!

Typisk vil man gjerne få med seg alt på en gang, noe som er vanskelig i et så stort og langstrakt land som USA er, men det er nettopp derfor en bobil er ditt beste verktøy for å rekke over alle nasjonalparkene, byene og opplevelsene man har på ønskelisten.

Reis hvor du vil - når du vil 

Reiser du til USA med bobil eller campervan har du den friheten og uavhengigheten til å reise akkurat hvor du vil - når du vil. Man har muligheten til å være impulsiv! I tillegg kan man komme virkelig tett på den vakre og varierte naturen som man kan finne så mye av i USA. Besøk Yellowstone, YosemiteGrand Canyon eller Everglades - eller alle - uten å måtte reise ut av nasjonalparken igjen for å overnatte. Her kan dere campe i den ville naturen og en få unik opplevelse litt utenom det vanlige.

Bobil - hotell på fire hjul

En bobil er nesten som et hotell på fire hjul. Du har alt med deg, og behøver kun å pakke ut én gang. Den perfekte ferieform for barnefamilier, med faste rammer for de minste. Blir dere sultne langs landeveien, er det bare å rulle inn på neste rasteplass og lage mat i bobilens kjøkken. Bobilen er på vei til å bli mange nordmenns feriefavoritt! 

Å reise i en bobil er rett og slett en slags livsstil. Det er ikke et luksusopphold på et hotell med et stort rom, rengjøring hver dag og fancy restauranter. I stedet er det store naturopplevelser, ultimativ frihet og muligheten til sosialt samvær på en annerledes og nærværende måte. 

Bobilferie i USA er synonymt med rekreasjon

I USA kaller man en bobil for RV, som står for recreational vehicle, og dette ordet rommer i all sin enkelthet hva denne reiseformen dreier seg om: avstressende og minnerike opplevelser som man kan leve på lenge. 

Forestill deg at du sitter i en lenestol i stuen, sammen med resten av familien, og ser på en naturdokumentar fra USA. Dere blir fascinert av den fantastiske opplevelsen filmen gir dere: fra dype daler til ruvende fjellkjeder. Hvorfor ikke realisere dette og skifte fjernsynet ut med en diger frontrute og lenestolen med et stort amerikansk bobilsete med armlene?  

Bobil i California og det vestlige USA

Dra på en bobilferie i California og det vestlige USA. Opplev "The Golden State" California og andre fantastiske destinasjoner i vestlige USA på en spennende reise med BENNS.

Bobilferie i California og det vestlige USA blir mer og mer populært ettersom turister over hele verden har begynt å oppdage denne flotte måten å feriere på - en reisemåte som har vært en favoritt blant amerikanere i årevis. Med bobil i California så kan du blant annet oppleve storbyene Los Angeles, San Diego og San Francisco, naturskjønne nasjonalparker som Yosemite, og hvis barna er med på tur så kan man ta turen innom fornøyelsesparker som Disney World. En ferie her i denne spennende delen av USA åpner med andre ord opp for en rekke muligheter og unike opplevelser som inkluderer gode veier, variert natur og et vell av spennende storbyområder. 

Bobil i det østlige USA

På en bobilferie i det østlige USA får kan man se frem til fargerike og imponerende naturopplevelser utover det vanlige, som f.eks den vakre nasjonalparken, Great Smoky Mountains. Videre får man oppleve noen av de mest interessante og stemningsfulle storbyene i denne delen av USA. Ta pulsen på den mangfoldige, fascinerende og levende storbyen New York, opplev de interessante og verdensberømte attraksjonene og monumentene i Washington D.C. eller besøk Atlantic City, gamblingbyen, som er det østlige USA's sin form for Las Vegas.

Vi skreddersyr din bobilferie i USA

Hvis du ønsker å skreddersy bobilreisen fullstendig, kan vi hjelpe deg med det. Vi gir pris på forespørsel, men det er alltid billigere jo tidligere man bestiller. Vi sørger for at du får glede av de beste tilbudene som finnes på ditt ønskede reisetidspunkt. Vi sørger også for at du kommer til en fullt utstyrt bobil, som både har ansvars- og kaskoforsikring. Dessuten får du 10% rabatt på alle campingplasser drevet av KOA i USA og Canada, når du bestiller din Cruise America-bobil hos BENNS. Lei bobil i USA nå og få en uforglemmelig ferie.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din bobilferie i USA. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Grand Prismatic i Yellowstone National Park - Bobil i USA
Grand Prismatic i Yellowstone National Park - Bobil i USA
Grand Canyon, Arizona - Bobil i USA
Grand Canyon, Arizona - Bobil i USA
Ikoniske Bixby Creek Bridge langs Highway 1 - Bobil i USA
Ikoniske Bixby Creek Bridge langs Highway 1 - Bobil i USA
Golden Gate Bridge i San Francisco - Bobil i USA
Golden Gate Bridge i San Francisco - Bobil i USA
Kjør legendariske Route 66 med bobil - Bobil i USA
Kjør legendariske Route 66 med bobil - Bobil i USA
Tåke i Great Smoky Mountains - Bobil i USA
Tåke i Great Smoky Mountains - Bobil i USA
Washington D.C - Bobil i USA
Washington D.C - Bobil i USA
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din bobilferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din bobilferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: