23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Vind i håret, sola i bakspeilet og varm asfalt under hjulene – alt mens verden ligger foran deg. Det gir en fantastisk frihetsfølelse å reise i en bobil sammen med venner eller familien.

Lei bobil - Opplev verden på en helt ny måte

Den ene dagen triller du avgårde, og på kvelden parkerer du feriehuset ditt like ved en nasjonalpark eller en vakker innsjø. Neste dag velger du kanskje å slå leir i nærheten av en by. Vil du bare bort fra regn og dårlig vær, kan du sette seg i bobilen og kjøre dit solen skinner.

Det er kun du som bestemmer om du vil farte rundt for å se mest mulig, eller om du vil kjøre sakte gjennom et vakkert landskap for å suge til deg alle inntrykkene og de uante opplevelsene som du møter på din vei. Uansett er det det en herlig følelse at man bare kan ta ting som de kommer og ikke være avhengig av et tidskjema. Å reise med en campervan eller bobil, er det perfekte transportmidlet for alle eventyrlystne. 

Reis med campingbil – Et fleksibelt hotell

En bobil er som et hotell på fire hjul, selvom man ikke får et stort soverom eller rengjøring hver dag. Til gjengjeld får man uforglemmelige naturopplevelser og frihet, samt muligheten til å oppleve et land på en annerledes måte. Noe som er særegent med å reise med campingbil er at man velger selv hvor man vil parkere for natten, ofte på steder som få hoteller kan måle seg med. Tenk å våkne til en vakker soloppgang langs Great Ocean Road i Australia, eller en fortryllende utsikt til majestetiske Mount Robson i Canada. På en bobilferie er man i ett med omgivelsene. 

En ferie i bobil er familievennlig og sosialt   

Å reise med bobil er perfekt for barnefamilier. I en bobil er det rom for at barna kan gjøre som de selv vil, om det så er å hvile seg, leke eller se film. Mange av campingplassene har også fasiliteter for barn, slik som svømmebasseng og lekeparker. Blir man sulten underveis, er det bare å stoppe på en rasteplass og fyre i gang kjøkkenet, fremfor å speide etter en restaurant ute i ødemarka.

Opplev vakker natur og spennende attraksjoner på din bobilferie

BENNS tilbyr bobilferier i mange opplevelsesrike land, slik som USA, Canada, New Zealand og Australia.

I USA er alt stort, også veiene. Her kan du lett miste fornemmelsen av både tid og sted når du suser av sted på de enorme og langstrakte «highways», slik som den ikoniske Route 66, mens du synger med på Bob Dylan-låter. Drar du på bobilferie i Canada så kommer du nok til å få hakeslepp når du kjører forbi turkise innsjøer og gigantiske skoger, omringet av høye snøkledde fjell.

Har du havnet i Australias «outback», er sjansene store for at du enten blir stoppet av en saueflokk som raster midt på veien, eller du får øye på en hoppende kenguru i landskapet. På New Zealand venter det vakre strender, ruvende vulkaner og geotermiske områder på Nordøya, mens Sørøya kan skilte med majestetiske alper og isbreer som går gjennom regnskog.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din bobilferie. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Opplev New Zealands fascinerende landskap på bobilferie
Opplev New Zealands fascinerende landskap på bobilferie
En bobilferie er perfekt og sosialt for familien
En bobilferie er perfekt og sosialt for familien
Opplev dyreliv langs veien med bobil
Opplev dyreliv langs veien med bobil
Kjør gjennom vakre landskap på veien
Kjør gjennom vakre landskap på veien
Reis rundt i USA med bobil
Reis rundt i USA med bobil
Reiseekspert Tor Arne kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din bobilferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din bobilferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: