23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til California

På den amerikanske vestkysten ligger USAs mest befolkede delstat, nemlig eventyrlige California. På en reise til California er det store opplevelser som ligger foran deg. I Sør-California kan du surfe og stå på ski på én og samme dag. Det er også her Los Angeles ligger plassert med sine verdensberømte attraksjoner, slik som Hollywood, Disneyland og Malibus vakre strender. I den nordlige delen av delstaten venter gigantiske mammuttrær, den ikoniske Golden Gate Bridge, San Franciscos bratte gater og åser, himmelske vingårder i Napa Valley og hovedstaden, Sacramento.

Utenfor Californias pulserende storbyer finner man noen av landets vakreste nasjonalparker, storslåtte skimuligheter og flotte skoger, inkludert den høyeste fjelltoppen på USAs fastland, storslåtte Mount Whitney. ”The golden state” har virkelig noe å tilby til alle og enhver.

Bilferie i California – En av verdens vakreste kystlinjer

Hvis man reiser til California, og virkelig vil oppleve den amerikanske drømmen med en bilferie i USA, er California det perfekte utgangspunktet. Ikke bare er det korte avstander til kjente byer og attraksjoner, slik som Las Vegas i Nevada og Grand Canyon i Arizona. Men det er også her du kan oppleve verdenskjente og naturskjønne Highway 1 som går langs en av verdens vakreste kystlinjer mellom storbyene Los Angeles og San Francisco.

Verdenskjente storbyer – Los Angeles og San Francisco

I Los Angeles finner man filmens høyborg-Hollywood, Disneyland i Anaheim, luksuriøse butikker i Beverly Hills og noen av USAs mest kjente strender, slik som Santa Monica Beach og Venice Beach. Los Angeles med sine 17 millioner innbyggere er en enorm by, og det tar fort flere timer å kjøre fra den ene enden av byen til den andre. Det er alltid noe spennende som skjer i «englenes by».

En annen spennende storby i California er selvsagt San Francisco. Byen er kjent for sin liberale ånd, bratte terreng, Alcatraz, det ikoniske landemerket Golden Gate Bridge, viktoriansk arkitektur, mystiske sommertåke og kulturelle mangfoldighet. Dette er selvsagt bare noen av grunnene til at San Francisco er en av de mest besøkte byene i verden.

Noen av USAs flotteste nasjonalparker

Når du reiser til California, kan du besøke hele 9 nasjonalparker. Vil du oppleve storslått natur må du besøke Yosemite National Park, som er et perfekt utgangspunkt for å gå på uforglemmelige fotturer. I Yosemite vil du få se få se spektakulære fossefall, majestetiske fjell og kanskje få øye på USAs ville dyreliv. Nasjonalparken ligger øst for San Francisco oppe i Sierra Nevada-fjellene. Veien inn til Yosemite Valley er en opplevelse i seg selv, her vil du se klippeveggen El Captain med sine 2.300 m. I California kan man også få oppleve nasjonalparken Death Valley, som virkelig står i kontrast til Yosemite. Dette er et unikt sted, da Death Valley i Mojaveørkenen er det laveste, varmeste og tørreste område i Nord-Amerika. Naturen her kjennetegnes av ørken, en unik geologi, uforstyrret ørkendyreliv og steder av historisk interesse.

Strandferie i San Diego – Perfekt for hele familien

Hvis man reise til California med hele familien, er badebyen San Diego å anbefale. Med over 100 kilometer med badestrender og deilige temperaturer året rundt, kaller de lokale San Diego for «Americas finest city». Men i tillegg til byens vakre strender, er det flere familievennlige attraksjoner. De verdenskjente dyreparkene San Diego Zoo og Wild Animal Park er absolutt et «must». San Diego Zoo er virkelig en av de beste dyreparkene i hele verden, og huser hele 3700 dyr av 660 forskjellige arter. Nord for San Diego i Calsbad ligger Legoland, i nesten like stor skala som den i Danmark. San Diego er også det perfekte utgangspunktet hvis man vil besøke nabolandet, Mexico. Bare en halvtimes kjøretur utenfor byen ligger grensebyen Tijuana. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i California. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Den ikoniske broen Bixby Creek Bridge på Highway 1
Den ikoniske broen Bixby Creek Bridge på Highway 1
Los Angeles
Los Angeles
De kjente husene kalt "painted laides" i San Francisco
De kjente husene kalt "painted laides" i San Francisco
De fargerike klippene på Zabriskie Point i Death Valley National Park
De fargerike klippene på Zabriskie Point i Death Valley National Park
San Diego
San Diego
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Nord-Amerika

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Nord-Amerika

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: