23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Death Valley nasjonalpark

Death Valley i Californias ørken, øst for fjellkjeden Sierra Nevada, er det tørreste og varmeste stedet i hele Nord-Amerika. Naturen her er ubarmhjertig og barsk, hvor landskapet kjennetegnes av store sanddyner, nakne klippet og en tørr sjøbunn. I området gror det ikke mye, og det er kun de mest hardføre dyrene som lever her. Men det er et rikt dyreliv i Death Valley, da nasjonalparken er hjem til alt fra flaggermus, kaniner, prærieulver og pumaer, til 307 forskjellige fuglearter og over 30 reptilarter.

Ved «innsjøen» Bad Water Bassin står det et skilt på punktet hvor det er 85,5 meter under havets overflate, noe som gjør at man her kan oppleve Nord-Amerikas laveste punkt. Herfra kan man fortsette ut på den saltede sjøbunnen og nesten forgjeves lete etter vann. Et fascinerende område i nasjonalparken er Devil’s Golf Course, hvor man kan se vakre saltkrystaller. Death Valley National Park blir betraktet som en vinterpark, men det er mulig å besøke området året rundt, bare husk på at om sommeren er det nesten for varmt for besøkende, spesielt hvis man vil gå på noen uforglemmelige fotturer i området.

Les mer om USAs nasjonalparker 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Death Valley National Park. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Lag en "sandengel"
Lag en "sandengel"
Opplev Nord-Amerikas varmeste sted
Opplev Nord-Amerikas varmeste sted
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: