23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Nasjonalparker og andre vakre naturområder i USA

Vil du oppleve storslått og variert natur, så er USA den perfekte destinasjonen for deg. Her finnes hele 59 nasjonalparker som spenner fra tørre ørkenområder og dype juv til dyrerike sumpområder og majestetiske fjell. I tillegg til de amerikanske territoriene, Amerikansk Samoa og De amerikanske Jomfruøyer, har 27 av USAs 50 delstater nasjonalparker.

USAs første nasjonalpark er Yellowstone, etablert i 1872 i delstatene Idaho, Montana og Wyoming. Dette er også verdens eldste nasjonalpark. I dag finner man flest nasjonalparker i California, som kan skilte med 9 parker. Tett etterfulgt kommer Alaska (8), Utah (5) og Colorado (4).

Ikke nok med det; i tillegg er 14 av de amerikanske nasjonalparkene på UNESCOs verdensarvliste, mens 21 av dem er utpekt på UNESCOs biosfærereservat. Derfor er det ingen tvil om at USA byr på naturopplevelser av de sjeldne.

Nedenfor kan du lese mer om noen av USAs mest kjente nasjonalparker og andre vakre områder, hvor hver enkelt har noen helt særegne naturopplevelser å tilby besøkende, naturopplevelser du ikke glemmer med det første.

Les mer om Nord-Amerika her. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i USA. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Yellowstone nasjonalpark
Yellowstone nasjonalpark
Lake Powell ved Colorado River
Lake Powell ved Colorado River
Kings Canyon National Park
Kings Canyon National Park
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: