23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Big Bend nasjonalpark

På en reise til Big Bend nasjonalpark i Texas vil du få oppleve  et av USAs autentiske villmarksområder. Parkens navn er oppkalt etter området som er avgrenset av en stor sving i elva Rio Grande, som danner grensen mellom USA og Mexico. Nasjonalparken blir ofte omtalt som «3 parker i 1» da man her kan oppleve elve, fjell – og ørkenterreng.

Big Bend er av nasjonal betydning først og fremst fordi dette er det største vernede området av den enorme ørkenen, Chihuahuan. Parken kan besøkes året rundt, men høst og vinter er det beste tidspunktet, da man på denne tiden kan se de vakreste fargespill i naturen. Om sommeren kan temperaturen fort komme opp over 40 grader.

Det er flere måter å oppleve Big Bend på. Mange liker å nyte nasjonalparken fra asfalterte veier, men skal en oppleve parken fullt ut, bør en heller gå en fottur i området. Lukt på kreosotbuskene, lytt til stillheten og nyt synet av fjellkjedene i det fjerne, da vil man nok fort innse hvor spesielt Big Bend National Park er.

Les mer om USAs nasjonalparker

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Big Bend National Park. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Elva Rio Grande - Big Bend National Park
Elva Rio Grande - Big Bend National Park
Tursti i ørkenen Chihuahuan - Big Bend National Park
Tursti i ørkenen Chihuahuan - Big Bend National Park
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: