23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Denali nasjonalpark

Reiser du til Denali nasjonalpark, vil du komme helt tett på både det fantastiske og barske Alaska. Denali National Park ligger i hjertet av delstatens evigvarende ødemark, med sine tronende tretopper, lange og rislende elver, hvite fjell og store brunbjørner – alt sammen symboler på Alaskas storslåtte natur.

Parken byr på forskjellige turer som tar den besøkende rundt i det ville landskapet. Blir man for eksempel med på Denali Tundra Wilderness Tour vil en i løpet av dagen bli kjørt rundt i parken og få oppleve, som navnet antyder, parkens ville natur og dyreliv. I tillegg til bjørn, er det stor sannsynlighet for at du vil få se elg, reinsdyr, fjellgeiter og ulver. Turen går helt inn til Toklat River, hvor det er en fantastisk utsikt til det høyeste fjellet i USA, nemlig Mount Denali på hele 6 190 moh, som ligger ca. 60 km fra elva. Er man lysten på en barsk tur i villmarken og er ikke redd for å gå noen kilometer i ulendt terreng, så er en tur til Alaska og Denali nasjonalpark virkelig å anbefale.

Les mer om USAs nasjonalparker her

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Denali National Park. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

I Denali kan du få øye på Grizzlybjørner
I Denali kan du få øye på Grizzlybjørner
Mount Denali, Nord-Amerikas høyeste punkt
Mount Denali, Nord-Amerikas høyeste punkt
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: