23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Capitol Reef nasjonalpark

En mindre kjent nasjonalpark i Utah er Capitol Reef, men absolutt verdt et besøk. De første mormonene i USA slo seg ned i parken, men på grunn av tørre somrer og kalde vintrer, reiste de videre. Man kan den dag i dag se enkelte av bygningene som ble etterlat. Men det er områdets helt unike natur som er hovedgrunnen til at du bør reise til Capitol Reef nasjonalpark.

Landskapet er fylt med forunderlige klippeformasjoner, dype kløfter og broer i Waterpocket Fold, som er et unikt geologisk område. Over flere kilometer er undergrunnen blitt «skubbet opp», slik at millioner år gamle jordlag har kommet til syne.  Dette kan man tydelig se, da jordlagets farge skifter fra rødt og brunt, til en klar hvit kalkfarge. Dessuten har de unike steinene i Capitol Reef flere steder formet seg til noe som kan minne om nyere tids bygninger, slik som Cathedral Valley, hvor den rødoransje sandsteinen gjennom tusenvis av år har skapt en diger stein som ligner umistenksomt på en stor kirke. Cathedral Valley er virkelig et syn for gudene. Capitol Reef nasjonalpark er enkelt å komme til, man følger bare landeveien mellom nasjonalparken Bryce Canyon og Moab.

Les mer om USAs nasjonalparker

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Capitol Reef. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Gå rundt i vakre omgivelser
Gå rundt i vakre omgivelser
"The Castle"
"The Castle"
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: