23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Bryce Canyon nasjonalpark

På en reise til Bryce Canyon najsonalpark i Utah kan du se frem til et utrolig vakkert juv med en «skog» av imponerende, røde klippesøyler i mange forskjellige former og størrelser. Juvet, med samme navn, er helt særegent på grunn av sine unike geologiske strukturer. Klippesøylene, kalt Hoodoos, er formet av erosjon fra vind, vann og is og gir en iøynefallende utsikt fra høyden.

Langs den 30 kilometer lange veien som går gjennom nasjonalparken oppe langs kanten av juvet vil du finne en rekke flotte utsiktspunkter og en vakker naturbro. I beste western-stil kan du være heldig å få øye på præriehunder, prærieulver og rovfugler i området. Bjørner har også blitt observert, noe som gjør at campingområder og lignende lukkes av sikkerhetsmessige årsaker. 

Bryce Canyon ligger mye høyere enn Zion nasjonalpark og Grand Canyon, som begge er i nærheten. Stupene i Bryce varierer fra 2400 moh til 2700 moh, mens Grand Canyons høyeste punkt er 2100 moh. Økologi og klima er derfor svært variert i området, og viser de besøkende, som ofte er innom alle tre parkene på samme ferietur, store kontraster. Har man lyst til å oppleve et landskap som er som tatt ut fra en drøm, og man i tillegg ikke er redd for å måtte gå noen kilometer for å få en utsikt i særklasse, så er Bryce Canyon National Park verdt et besøk! 

Les mer om USAs nasjonalparker 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Bryce Canyon. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Ha kameraet klart
Ha kameraet klart
Drømmeaktig landskap
Drømmeaktig landskap
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: