23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Yosemite nasjonalpark

Californias vakreste natur finner man på en reise til Yosemite nasjonalpark, som ligger en 4 timers kjøretur øst for San Francisco, i Sierra Nevada-fjellene. Dette er den perfekte destinasjonen for deg som vil gå på uforglemmelige turstier og oppleve det ville dyrelivet i det vestlige USA. Bare veien inn til Yosemite Valley er en opplevelse i seg selv. Her kan du beundre klippeveggen El Captain som hever seg ca. 2.500 meter over bakken, mens på den motsatte side bruser vannet ned langs Brideveil Falls. Lengre inn i dalen ligger Yosemite Village og det vakre fossefallet, Yosemite Falls.

Det er også mulig å kjøre tvers gjennom Yosemite på den andre siden av fjellkjeden Sierra Nevada. Men veien er steng om vinteren og våren. Så husk at selv om Yosemite er åpent året rundt, ligger det mye snø der helt frem til starten av sommeren. Men de store veien blir holdt fri for snø og er lett fremkommelige.

Les mer om USAs nasjonalparker 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Yosemite. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Yosemite Falls
Yosemite Falls
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: