23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Yellowstone nasjonalpark

Reis til Yellowstone nasjonalpark og opplev verdens eldste og kanskje mest unike nasjonalpark. Mellom delstatene Idaho, Wyoming og Montana finner man verdensarvområdet Yellowstone som er et særegent sted av mange grunner. Først og fremst ligger Yellowstone på den mest aktive undergrunnen i verden. Under jordens overflate ligger det en kjempevulkan på 70 km i diameter. Sist vulkanen hadde utbrudd, som var for 640 000 år siden og dette fikk katastrofale følger for plante-og dyrelivet over hele Nord- Amerika - og vulkanen er ikke død enda! Den puster gjennom geysirer for å slippe ut trykk, slik at den ikke skal eksplodere igjen. Overalt i Yellowstone kan man derfor se geysirer som på skift spruter opp av de varme vannhullene. Det er her man finner halvparten av verdens geysirer.

Verdens eldste og kanskje mest unike nasjonalpark

For det andre ble Yellowstone en nasjonalpark i 1872, noe som gjør den til verdens eldste nasjonalpark. En annen grunn til Yellowstones popularitet og fascinasjon blant besøkende er det store mangfoldet og konsentrasjon av ville pattedyr, slik som bisoner, elg, antiloper og kronhjorter. Er man heldig kan man få øye på ulver og bjørner. Man får også oppleve en fantastisk natur, med vakre innsjøer, elver og fosser. Du vil raskt innse at du har snublet over en av naturens mest fantastiske kreasjoner hvis du reiser hit.

Les mer om USAs nasjonalparker

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Yellowstone. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Bisoner
Bisoner
Reiser til Yellowstone nasjonalpark
Reiser til Yellowstone nasjonalpark

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
  • Old Faithful Inn

    The Old Faithful Inn er et nasjonalt historisk landemerke, en hytte i rustikk stil med utvendig tømmer og tre. Verthuset ligger ved siden av selveste Old Fai...

    Les mer
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: