23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

The Old Faithful Inn er et nasjonalt historisk landemerke, en hytte i rustikk stil med utvendig tømmer og tre. Verthuset ligger ved siden av selveste Old Faithful Geyser i Yellowstone National Park. Den opprinnelige delen av vertshuset ble fullført i 1904 og inkluderer en stor lobby med en enorm peis. Fasiliteter inkluderer en delikatesseforretning, cocktail-salong, turistinformasjon og gavebutikk. Det er gratis parkering på området.

Vertshuset består av hele 329 gjesterom som bærer preg av den rustikke stilen i tre og tømmer.

Fasiliteter på rommet:

  • Hårføner
  • Strykeutstyr tilgjengelig på forespørsel

Romtyper:

EAST WING SUPERIOR
Velutstyrte Superior-rom vender mot geysiren (utsikten kan bli noe blokkert av av trær) og inkluderer en queen size-seng eller to queen size-senger og et privat bad (badekar / dusj eller dusj, vask og toalett). TV, radio og klimaanlegg er ikke tilgjengelig ved overnattingssted i parken.

PREMIUM EAST WING 
En queen size-seng eller to queen size-senger og eget bad. Rommene vender mot geysiren, men utsikten kan blokkeres av trær. TV, radio og klimaanlegg er ikke tilgjengelig ved overnattingssted i parken.

PREMIUM WEST WING 
Velutstyrte Premium-rom vender mot geysiren (utsikten kan bli noe blokkert av trær) og inkluderer en queen size-seng eller to queen size-senger og et privat bad (badekar / dusj eller dusj, vask og toalett). TV, radio og klimaanlegg er ikke tilgjengelig ved overnattingssted i parken.

STANDARD ROOM 
1 queensize-seng eller token-senger med eget bad.

 

NB: På grunn av stor etterspørsel etter overnattingssteder i parken, er romtilgjengeligheten på denne eiendommen begrenset selv når du bestiller i god tid.

Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: