23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

The Betsy South Beach er et flott boutique hotell på South Beach, og i 2017 kom det med i reisemagasinets Condé Nast Travellers Gold list. Hotellet er kjent for å være 'a hotel with a heart'. Betsy South Beach har nylig gjennomgått en større utvidelse så i dag kan hotellet tilby 130 flotte rom i ulik karakter.

Fasiliteter på rommet

  • Marmorbad
  • Romslig walk-in dusj
  • Speil på badet med innebygget LCD TV
  • Minibar
  • Høyhastighets wifi

Betsy South Beach ligger på historiske Ocean Drive og direkte ut til South Beach. Hotellets avslappende og tropiske innredning er med på å skape en aura av tidløs luksus. De tilbyr utrolig god service, utsøkte fasiliteter, en restaurant i verdensklasse og en unik fremvisning av kunst og kultur.

Fra toppen av Betsy South Beach er det en nydelig utsikt til Miami og Atlanterhavet, og det er også et svømmebasseng der oppe. I tillegg kan man i Wellness Garden prøve et stort utvalg med spa-behandlinger og yoga. Hotellet har et privat strandområde med service, et 24 timers fitness senter, lobby og flere barer, inkludert en espressobar. Hele året er det også live jazzmusikk på hotellet.

Hotellet har et helt unikt mantra og er dedikert til 'PACE' programmet (Philanthropy, Arts, Culture & Education) og forsøker å inkludere disse elementene i helhetsopplevelsen til gjestene når de er på hotellet.

Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: