23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Dubai

To populære destinasjoner i Midtøsten er De forente arabiske emirater og Sultanatet Oman, og av de syv emiratene er nok Dubai den mest kjente. Det hele startet med en kunstig havn, og herfra utviklet Dubai seg til å bli en ultramoderne by i ørkenen, som alltid sikter mot å tilby det «beste», «høyeste» og «største». Et eksempel på dette er skyskraperen og verdens høyeste bygning Burj Khalifa på hele 828 m og 160 etasjer! Turister er hjertelig velkommen til å få en enestående utsikt over byen og ørkenlandskapet fra himmelen. Nede på bakken kan man nyte et forrykkende fonteneshow, hvor vannstråler og lyseffekter danser i takt med kjente melodier - akkurat som Bellagios fontener i Las Vegas.

Førsteklasses luksus

Når du reiser til Dubai vil du blitt møtt av en moderne storby med alt fra førsteklasses shopping og flotte strender til kulturelle opplevelser. Det blir brukt store penger i denne millionærbyen - veldig store penger. Men igjen, det er hele ideen med Dubai, vi snakker om byen som i bunn og grunn oppfant konseptet "shopping-festival" (Dubai Shopping Festival eller DSF). Den simple logikken var rett og slett å få folk til å reise til Dubai og bruke penger - enkelt og greit. Med utallige kjøpesentre, flamboyante hoteller samt et svimlende utvalg av restauranter, nattklubber, barer og luksusyachts var det ikke verre enn som så. 

Dubai og byens statsminister, Sheikh Mohammed, lokker besøkende og potensielle innflyttere til denne vibrerende metropolen med et løfte om at Dubai er ikke som noen andre steder på jorden - og her kan man nok gi ham rett. 

Uansett hvordan ditt forhold til Dubai måtte være eller bli etter et besøk, vil du uten tvil finne byen fascinerende på sin egen måte. Omringet av ørken og Persiabukten ligger byen lik en perle som lyser opp i mørket med det fantastiske Burj al Arab-hotellet som troner helt ute ved kysten. 

Dubai er en kosmopolitisk by, og man kan i prinsippet kle seg som man vil, men man bør allikevel utvise respekt for den lokale kulturen og deres tradisjoner. Derfor anbefales det ikke å gå i fort korte kjoler eller shorts i byen. 

Shopping, skikjøring og kamelridning

Dubai er det eneste stedet i verden med 7-stjerners hoteller, palmeformede øyer og enorme shoppingsentre, hvor en av dem, Mall of the Emirates, også tilbyr besøkende et innendørs skianlegg med et 85 m høyt fjell og 400 m lange løyper. Litt utenfor byen er det en ørken av opplevelser, bokstavelig talt. Det er for eksempel mulig å bli med på kamelridning eller offroad-kjøring i sanddynene.  

Les mer om Midtøsten her. 

Vi i BENNS er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Dubai. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Den kunstige øya "The Palm"
Den kunstige øya "The Palm"
Prøv kamelridning i ørkenen
Prøv kamelridning i ørkenen
Reiseekspert Bettina kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Midtøsten?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Midtøsten!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: