23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Safari i Moremi Game Reserve

Moremi er en perle i den østlige delen av Okavangodeltaet, og er faktisk den eneste delen av området som er fredet. Moremi kan sies å være kremen av Okavangodeltaet. Her møter de frodige sumpslettene de tørre savannene og naturkontrastene gir høy diversitet og konsentrasjon av dyrearter.

Den vakre nasjonalparken har fått en rekke utmerkelser og ble i 2008 utnevnt til det beste viltreservatet i Afrika. I Moremi lever alle de ettertraktede dyrene som utgjør «The Big Five,» hvilket gjør Moremi til en enestående safariopplevelse.

Grunnlagt av lokalbefolkningen

Moremi er det første reservatet i Botswana som ble grunnlagt av lokalbefolkningen selv. Batawanafolket fra Ngamiland var bekymret over den raske utarmeringen av dyrelivet på sine forfedres områder, på grunn av ukontrollert jakt, innføring av husdyr og utbygging av jernbane. I 1963, under ledelse av kona til høvding Moremi III, ble Moremi utnevnt til et viltreservat. Dette er fortsatt det eneste offisielt beskyttede området i Okavangodeltaet. 

En "Big 5" destinasjon

Moremi regnes som et av de vakreste reservatene i Afrika, muligens i hele verden. Her finner man et av de rikeste og mest skiftende økosystemene på hele det afrikanske kontinentet. Dette gjør at man har en unik mulighet for å oppleve ville dyr og fugler, inkludert alle de store afrikanske pattedyrene og nesten 500 fuglearter. Mange av disse er utrydningstruede trekkfugler og svært vakre. 

Man har reintrodusert både hvite og svarte neshorn til Moremi, noe som gjør reservatet til en «Big 5» destinasjon.

Moremi er veldig populært blant campingturister som kjører på egen hånd, og kombineres ofte med et besøk til Chobe nasjonalpark i nordøst.

Parkens størrelse: Litt under 5000 km²
Beliggenhet: ​Den østlige delen av Okavango
Best å besøke: Moremi kan besøkes året rundt, men den beste  tiden å besøke reservatet er i april-oktober, med aller flest dyr nærmere oktober
Parkens særtrekk: The Big Five

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Moremi. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

To leoparder som leker
To leoparder som leker
Hyene
Hyene
Flodhester
Flodhester
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: