23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Toronto

Toronto er Canadas mest folkerike by og verdens mest etnisk sammensatte by; man regner faktisk med at det snakkes opp mot 80 forskjellige språk, og at ca. halvparten av innbyggerne er født i et annet land enn Canada. Samtidig er Toronto en livlig og spennende metropol med massevis av sightseeing-muligheter og underholdning på alle tider av døgnet.

Multikulturelt samfunn

Torontos innbyggere er stolte over å være multikulturell - og med god grunn nevnes Toronto som et mønstereksempel på en storby hvor mange forskjellige folkeslag og religioner lever side om side i fred og ro. Ved reiser til Toronto vil du føle at ferdes i en trygg og sikker by – både på dagen og når mørket faller over byen.

Moderne, men sjarmerende by

Toronto er en moderne storby med flere fristelser, men har samtidig bevart en provinsiell sjarme som gjør at byen på ingen måte virker påtrengende og forvirrende. Hjertet av byen er faktisk veldig oversiktlig, og de fleste severdighetene ligger i gåavstand fra sentrum. Toronto er kjent for å være en kulturhovedstad, og det vil alltid være noe å finne på ved reiser hit.

Besøk toppen av CN Tower

Når man ser skylinen til Toronto, er det spesielt ett bygg som skiller seg ut fra resten, nemlig CN Tower. Med sine 553 meter er dette verdens nest høyeste frittstående bygning. Man kan komme seg til toppen av bygningen via en heis, og utsikten er virkelig helt utrolig i det man kommer høyt nok. På toppen vil man tre ut på et platå hvor gulvet er laget av glass, og opplevelsen av å se gatene nede på bakken er både hårreisende, imponerende og kanskje en smule skummelt.

Få med deg en ishockeykamp

Det er ingen hemmelighet at canadierne elsker ishockey, og bak dørene til Air Canada Center spiller det lokale NHL ishockeylaget Toronto Maple Leaf hjemmekampene sine. Å få med seg en kamp her er et must under ditt opphold i Toronto. Den intense atmosfæren er virkelig til å kjenne og føle på. En urban, men sjarmerende by gjør Toronto til et ypperlig reisemål uansett årstid. Den herlige og mangfoldige atmosfæren i byen er helt unik og ulik noen andre storbyer i hele verden. Planlegg din tur med oss i dag!

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Toronto. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Gooderham Building i Downtown
Gooderham Building i Downtown
CN Tower
CN Tower
Havneområdet i byen
Havneområdet i byen
Ontario Legislative Building i Queens Park
Ontario Legislative Building i Queens Park
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: