23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Denver

Reis til Denver som ligger hvor The Great Plains baner vei for fjellkjeden Rocky Mountains. Byen som er hovedstaden i Colorado, har fått kallenavnet «The Mile High City» - da Denver ligger hele 1.609 meter over havet.

Denver er en travel by med voksesmerter, som både holder fast på sin gruve- og cowboyfortid, men samtidig sikter mot å være en moderne metropol. Her kan du oppleve forskjellig kunst, utendørsfestivaler og distinkte nabolag, hvor hver av en byr på sin egen sjarme. I Denver vil du med andre ord finne alt du forventer av en storby, inkludert et enestående syn og en enkel tilgang til den storslåtte fjellkjeden, Rocky Mountains som kun ligger 19 km vest for byen. 

Ferie i Denver - Hva man bør se og gjøre

Ta en tur til byens Downtown. Faktisk blir Denvers sentrum hevdet for å være et av de mest fotgjengervennlige sentrum i USA. Du kan også spare på skosålene og hoppe på shuttlebussen som går fra 16th Street Mall-helt gratis! Dette område huser noen av de mest populære stedene i Denver, slik som Union Station og Lower Downtown Historic District, kalt «LoDo» på folkemunne. LoDo ligger ved Larimer Sqaure, med sine gamle bygninger, gasslamper, hestevogner og saloons.

Colorado State Capitol er delstatens regjeringsbygning og her vil du oppleve en fantastisk utsikt over Rocky Mountains. Kuppelen i regjeringsbygningen er belagt med ekte gull!

I fornøyelsesparken Six Flags Eltich Gardens har man prøvd å etterligne den hyggelige atmosfæren en finner i Tivoli i København. Mellom trær og blomster kan man suse av sted i imponerende berg – og dalbaner. Vil du ta livet med ro i Denver, bør du besøke City Park med fantastisk botanisk hage og Zoo. Her kan du også få mulighet til å oppleve noen av byens mange utendørskonserter.

Noen av Denvers museer:

  • Denver Art Museum
  • Buffalo Bill Museum & Grave
  • Colorado Railroad Museum
  • The Clyfford Still Museum
  • History Colorado Center

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Denver. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen. 

Denver er inngangsporten til fjellkjeden Rocky Mountains
Denver er inngangsporten til fjellkjeden Rocky Mountains
Colorado State Capitol Building
Colorado State Capitol Building
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: