23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Vil du på fleksibel og unik reise, hvor naturen er i høysetet, bør du feriere med bobil i Canada. Mange forbinder Canada og USA med road-trips, så hva om du tar med hotellrommet på veien? Ved å velge bobil eller camper-van så har du friheten til å være impulsiv og bare se hvor vinden tar deg - samtidig som du hver eneste kveld kan være trygg på å legge deg i denne samme avslappende sengen. Reisemåten er både koselig og lettvint og den blir mer og mer populær.

Bobilferie - Velg et hotellrom på fire hjul

Det finnes så klart mange ulike typer bobiler og campervans. Felles for alle er at de har alt du trenger av fasiliteter slik at du slipper å være avhengig av våtservietter og kalde dusjer. Tvert imot så er det nok plass til å skape seg litt komfort på reisen. Det trengs når man nedlegger mil eller mil på lange landeveier!

Autocamper i Canada

Majestetiske Canada er et perfekt land å utforske på en roadtrip. Gjennomgripende vakker natur og landskaper åpenbarer seg fra øst til vest, så hva med å parkere hotellrommet med utsikt over noe som ingen andre har utsikt over?

Priser på bobiler og campervan i Canada

Alle våre priser er på forespørsel men la oss gi deg et tips om at det som regel alltid er billigst å booke tidlig. Vi sjekker alle tilbud vi kommer over for at du skal få en god pris og sette nøklene i en fin og fullt utstyrt bobil eller campervan. Ansvars- og kaskoforsikringer er inkludert i prisen. Husk at du også får 10% rabatt på alle KOA-campingsteder i USA og Canada når du booker bobilen din gjennom BENNS.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din bobilferie i Canada. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Opplev landets ville dyreliv langs veiene - Bobil i Canada
Opplev landets ville dyreliv langs veiene - Bobil i Canada
Opplev Canadas fantastiske natur - Bobil i Canada
Opplev Canadas fantastiske natur - Bobil i Canada
Ta en pause langs veien når du måtte ønske - Bobil i Canada
Ta en pause langs veien når du måtte ønske - Bobil i Canada
Reiseekspert Pål kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy din bobilferie

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din bobilferie

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: