23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 09.00 - 15.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Send reiseforespørsel

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Når man reiser til Vancouver, vil en oppleve den største byen i provinsen British Columbia. Vancouver er kåret av FN som byen med den beste livskvaliteten blant verdens storbyer. Dette gir god mening, for denne byen i Canada ligger fantastisk plassert mellom Stillehavet og de storslåtte canadiske fjellene. I byens sentrum ligger boligkvarterer og forretningsgater side om side, som skaper en hyggelig atmosfære. Vancouvers eldste nabolag, Gastown, byr på vakre, viktorianske bygninger og brosteinsbelagte gater. I «luften» går byens kjente sky-train. Hopp om bord og nyt en annerledes utsikt av Vancouver fra oven, mens dere på samme tid får et godt overblikk over byen.

Ved vannet

Når man er i Vancouver bør en gå en tur langs molen og nyte utsikten til de snøkledde fjellene i bakgrunnen. Ta en pause på en av de mange, små kaféene og se på folkelivet. Dere kan ta en vanntaxi eller hoppe om bord på den historiske hjuldamperen og betrakte Vancouver fra sjøsiden. Avhengig av årstid er det også mulig å bli med på hvalsafari fra Vancouver, blant annet er det mulig å få øye på spekkhuggere – en uforglemmelig opplevelse.

Stanley Park – byens grønne lunge

Vancouvers grønne lunge, Stanley Park, er betraktelig større enn New Yorks Central Park, faktisk så stor at man kan kjøre rundt i bil. For en mer harmonisk og flott naturopplevelse vil vi derimot anbefale å sykle eller ta beina fatt, slik at dere kan nyte parkens stillhet, vakre oaser og rike dyreliv. Men det som parken først og fremst er kjent for er dens fascinerende og fargeglade totempæler.

Mange av disse totempælene ble dessverre ødelagt av en orkan i 2006, men fremstillingen av disse fantastiske kunstverkene er bevart hos urbefolkningen langs Stillehavskysten og øyene utenfor Vancouver – Haida-indianerne. For å lære mer om ornamentikkens betydning, kan det virkelig anbefales å ha med en erfaren guide som kan fortelle dere om dette.

Opplev en av Canadas vakreste byer, du kommer ikke til å angre!

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Vancouver. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Vårstemning - Reiser til Vancouver
Vårstemning - Reiser til Vancouver
Er du heldig, kan du få øye på spekkhuggere - Reiser til Vancouver
Er du heldig, kan du få øye på spekkhuggere - Reiser til Vancouver
Granville Street Bridge - Reiser til Vancouver
Granville Street Bridge - Reiser til Vancouver
Totempæler i Stanley Park - Reiser til Vancouver
Totempæler i Stanley Park - Reiser til Vancouver
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Canada

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Canada

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: