23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Niagara Falls

På en reise til Niagara Falls vil du oppleve et av Canadas største naturattraksjoner. På grensen mellom Canada og USA bruser Niagarafallene med voldsomme krefter. De består av tre fosser. Den mest berømte, foruten den største delen av fossefallene, er Horseshoe Falls, formet som en hestesko. Den går mellom Canadas fastland og Goat Island i USA og er hele 792 meter bred!

De to andre fossefallene som utgjør Niagarafallene er Americanan Falls og Bridal Falls, som begge ligger plassert på den amerikanske grensen.

Niagara Falls fra orkesterplass

Det beste stedet å oppleve Niagarafallene er fra den canadiske siden. Her finner man også en hyggelig by med butikker og restauranter. Det er dessuten herfra at båtene «Maid of the Mist» seiler turistene helt opp foran Niagarafallene – en uforglemmelig opplevelse. Her får du virkelig kjenne på Horseshoe Falls krefter.

Skylon Tower

I toppen av Skylon Tower kan man både nyte en middag og få en fantastisk utsikt over Niagarafallene, mens restauranten dreier 360 rundt seg selv. Spesielt på kveldstid, når fossefallene blir opplyst av enorme lyskastere i alle regnbuens farger, bør man besøke utsiktstårnet. Skylon Tower er nemlig områdets høyeste utsiktspunkt med sine 160 meter, og i godt vær kan man faktisk se hele veien til Toronto!

På den canadiske siden er det flere overnattingsmuligheter nær Niagarafallene, hvor man også kan gå på kasino eller bare nyte de brusende fossene i kveldssola. Hvert år reiser 30 millioner hit for å oppleve et av verdens vakreste naturfenomener – og det med god grunn!

Familieaktiviteter i Niagara Falls

Niagarafallene er en populær destinasjon for familier. Niagara falls, byen ved fossefallet med samme navn, byr på flere aktiviteter og attraksjoner for store og små. Et godt tips er å ta med barna til bydelen Clifton Hill. Her finner du: 

  • Niagara Skywheel
  • Movieland Wax Museum
  • Dinosaur Adventure Golf
  • Guinness World Record Museum
  • Det gøyale museet Ripley's Belive It Or Not
  • Om dere tørr, besøk Nightmares Fear Factory
  • Nord-Amerikas største innendørs badeland, Fallsview Indoor Waterpark
  • 13 minutters kjøring fra Clifton Hill i Niagara Glen Nature Reserve ligger Butterfly Conservatory - her kan du oppleve 45 forskjellige arter sommerfugler, i alt 2000 stykker som vakkert svever rundt i parken

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie til Niagara Falls. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Niagarafallene om kvelden
Niagarafallene om kvelden
Opplev naturvidunderne fra vannsiden
Opplev naturvidunderne fra vannsiden
Skylon Tower i bakgrunnen
Skylon Tower i bakgrunnen
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: