23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Cairns

Beliggenheten og det tropiske klimaet er hovedgrunnene bak populariteten til byen Cairns. Den moderne byen ligger plassert helt nord på østkysten, i Queensland, noe som først og fremst betyr at byen har en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 20 grader året rundt. Men hovedårsaken til at de fleste reiser til Cairns er at byen blir betraktet som inngangsporten til verdens største korallrev, nemlig Great Barrier Reef.

Great Barrier Reef og Daintree Rainforest

Omgivelsene og opplevelsesmulighetene rundt Cairns er uendelige, så byen yrer av eventyrlystne sjeler. Cairns er blant annet en perfekt base for utflukter til Great Barrier Reef, hvor man kan dykke, snorkle eller nyte det fargerike live under havoverflater fra en båt med glassbunn.

Men Great Barrier Reef er ikke det eneste UNESCO-underverket i området, Daintree Rainforest ligger nemlig også i nærheten av Cairns. Det er mulig å organisere turer til for eksempel Cape Tribulation i Daintree National Park, med sine dype regnskoger, imponerende fossefall, lange hvite sandstrender og et yrende dyreliv.

Regionen har også en lang aboriginsk historie, noe som totalt utgjør en samling veldig varierte unike opplevelser, som igjen tiltrekker mange turister til området.

Avslappet og behagelig atmosfære

Cairns er en voksende by, og nye skyskrapere og bygninger skyter stadig frem. Tross dette, har havnebyen klart å bevare en avslappet og behagelig atmosfære. Selv om byen ikke har noen strand, finnes det fortsatt gode bademuligheter, da det langs esplanaden i byen er installert flere parker og laguner som huser både saltvannsbasseng og koselige restauranter med utsikt over havet. Om du likevel skulle foretrekke å ha «ekte» sand mellom tærne, finnes det flere strender en kort kjøretur unna. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Cairns. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Lagunen i Cairns - Reiser til Cairns
Lagunen i Cairns - Reiser til Cairns

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
  • Undara Experience

    Undara Experience er, nettopp som navnet tilsier, en opplevelse. Dette overnattingsstedet huser en gruppe gamle togvogner innredet som restauranter og hotell...

    Les mer
  • Rose Gums Wilderness Retreat

    Kun en 90 minutters kjøretur fra Cairns ligger nydelige Rose Gums Wilderness Retreat. Her står overnattingen blant tretoppene i stil med områdets spektakulær...

    Les mer
Heidi

Interessert i en reise til Australia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Australia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: