23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om hotellet

Undara Experience er, nettopp som navnet tilsier, en opplevelse. Dette overnattingsstedet huser en gruppe gamle togvogner innredet som restauranter og hotellrom midt ute i outbacken - og er derfor en opplevelse i seg selv.

I tillegg til de sjarmerende togvognene er det også andre overnattingsmuligheter, man kan bo i permanente telt med senger, små hytter eller slå leir på campingplassen. Hotellet har også svømmebasseng, vaskeri, parkering og et meget gjestfritt personale.

Stedet ligger i Undara Volcanic National Park i Queensland, og er omringet av flere tusen kvadratkilometer av tropisk savanne, noe som byr på en unik, naturlig atmosfære.

Nasjonalparken er videre kjent for verdens lengste og største samling av underjordiske lavaganger, dannet av en gammel vulkan. Tilsammen er det over 100 km med mørke ganger man kan gå på oppdagelsesferd i - under jorden, hvor flaggermusene gjemmer seg i hjørnene.

Utover de spennende lavagangene, finnes det en rekke aktiviteter i Undara. Man kan for eksempel leie sykler eller bli med på "bush walk" med de lokale guidene. Floraen og faunen er meget imponerende, og du skal ikke se bort fra at det plutselig dukker opp en kenguru eller en wallaby når dere sitter ute og nyter en kopp kaffe.

Undara Experience varter også opp med bål hver kveld, ofte supplert med lokal underholdning av forskjellig slag, som for eksempel "Aussie heritage show", "bush poetry" eller "Aboriginal cultural presentation". 

Undara Experience er ideelt for de som liker å utforske naturlige og geologiske underverk, oppleve dyr i sitt naturlige habitat, samtidig som du kan nyte stillheten i outbacken. Og på toppen av det hele får man et komfortabelt opphold i helt unike omgivelser.

 

Heidi

Interessert i en reise til Australia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Australia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: