23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til New South Wales

New South Wales er Australias mest folkerike og eldste delstat, og kan skryte av uendelige strandperler, skjulte naturskatter og en av ​​verdens mest berømte og livlige byer, Sydney.

New South Wales byr på så mye mer enn bare Sydney; drikk vin i mer enn et dusin forskjellige vinregioner, besøk nasjonalparker fulle av fossefall og utrolige klippeformasjoner, eller slå opp et telt på campingplasser ved kysten eller i outbacken. Mulighetene er mange.

Blue Mountains

Bli betaget av en million hektar med skog, sandstensklipper, kløfter og fossefall, som utgjør storslåtte Blue Mountains, kun 60 km vest for Sydney.

Blue Mountains har mye å by på; ca. 140 kilometer med vandrestier hvor man kan beundre busklandet, det fantastiske dyrelivet, de imponerende klippeformasjonene og utforske underjordiske huler i en helt fantastisk setting av grønn-blå fjell.

Ønsker man å bo i Blue Mountains-området, er Spicers Sangoma Retreat å anbefale. Retreatet har et luksuriøst, men avslappende miljø, som eksisterer i harmoni med naturen.

Hunter Valley

Gi dine smaksløker en seriøs opplevelse i Australias eldste vinregion, Hunter Valley. Området er hjemstedet til mer enn 150 vingårder, gourmetrestauranter, spa og fantastiske overnattingssteder. Hunter Valley Wine Country ligger cirka to timers kjøring nord for Sydney. Lei en bil og besøk området, eller bli med på en dagstur med guide fra byen og delta på en vintur, hvor man besøker flere vingårder. Bo på et av de fantastiske overnattingsstedene regionen har at tilby, som for eksempel fantastiske Hunter Valley Resort.

Byron Bay

Regionen med Australias østligste by, Byron Bay, og det ikoniske fyrtårnet Cape Byron, er kjent for sine spektakulære strender, unike shopping- og spisesteder, festivaler i verdensklasse og åpenhet. Utover Byron Bay er det mange små og hyggelige fjellands- og kystbyer i området, som er verdt et besøk. 

Byron Bays flotte strender og surfekultur har i årevis tiltrukket mange mennesker. Det gjør det fortsatt, men mange bruker også strendene og havet til meditasjon, gåturer, svømming, kayaking gjennom klart vann i selskap med delfiner i Cape Byron Marine Park, snorkling eller dykking blant havskilpadder ved Julian Rocks.

Gå vandreturen Cape Byron på 3,7 kilometer, som fører dere gjennom regnskog og klipper med panoramautsikt over havet og baklandet. Hold utkikk etter pukkelhvaler, som svømmer langs kysten mellom juni og november.

I Nightcap National Park kan dere gå gjennom tett regnskog og uberørte vannløp til bunn av ​​Minyon Falls eller møte nattaktive dyr på en kveldstur.

Jervis Bay

Det er vanskelig å motstå den pulveriserte sanden og det klare turkisblå vannet i Jervis Bay på sørkysten av ​​New South Wales. Strendene er blant de vakreste i landet. Området byr også på fantastiske muligheter for dykking, utflukter med hvaler og delfiner, fantastiske bush-campingplasser og hyggelige kystlandsbyer.

De hvite sandstrendene i Jervis Bay gjør det til et populært stopp, og Hyams Beach er en av ​​topp-attraksjonene. Det kan bli travelt i høysesongen, så sørg for å sjekke ut fantastiske Huskisson Beach, for å få litt mer plass, og møte kenguruene som er bosatt på Pebbly Beach. Det er også rikelig med tid til å spotte fugler langs den to kilometer lange veien tilbake fra Hyams Beach Trail.

Kun fire kilometer fra Huskisson ligger et av de beste stedene å bo i Jervis Bay, Paperbark Camp. Her tilbys et luksuriøst teltopphold, som handler om å nyte en rolig bushopplevelse med god komfort. Nyt herlig mat på The Gunyah Restaurant, som ligger oppe i tretoppene, mens dere kikker etter pungdyr i trærne.

Vi er alltid klare for å hjelpe dere med å skreddersy deres drømmeferie i New South Wales. Kontakt en av våre reiseeksperter og start planleggingen.

Les mer om Australia her.

Hunter Valley
Hunter Valley
Byron Bay
Byron Bay
Sydney
Sydney

Hvor vil du reise?

Heidi

Interessert i en reise til Australia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Australia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: