23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Hunter Valley

Hunter Valley er Australias eldste vindistrikt og her fremstilles mange av landets alle fineste viner. Regionen ligger en 3-timers kjøretur utenfor Sydney. Mange turister som trenger et avbrekk fra storbyen velger å reise til Hunter Valley, men vinområdet er også et et populært reisemål for australierne selv.

Hunter Valley er, som navnet tilsier, en dal, og imponerer med sitt frodige og vakre landskap. Vingårdene er storslåtte og vinrankene endeløse.

Fra vinsmaking til mountain biking

De første vinstokkene ble plantet i dalen i 1832 og det er hovedsakelig druene shiraz, sémillion og cabernet savignon som gror godt i Hunter Valley. Regionen huser i dag mer enn 50 vingårder, de fleste av dem i området rundt byen Cessnock. Vingårdene kan besøkes året rundt og det er mulig å prøvesmake forskjellige viner.

Men Hunter Valley har mer å by på - naturen og landskapet er perfekt for diverse aktiviteter man kan spe på med hvis en blir lei av vinsmakingen. Her finner du hesteridning, varmluftsballong, fallskjermhopping, golfbaner, spa, mountain biking og mye mer. Det er ikke alle steder rundt Sydney som tilbyr varierte og actionfylte aktiviteter i like stor grad som Hunter Valley, så mange reiser hit ene og alene for å hoppe i fallskjerm eller fly med luftballong for eksempel. 

Hunter Valley Cooking School

Hvis du er interessert i de mer unike opplevelsene når du er ute og reiser, kan du gjøre Hunter Valley-turen komplett med et matlagingskurs på Hunter Valley Cooking School. 

Fra Hunter Valley er ikke veien lang til Blue Mountains, som mange velger å kombinere på en rundreise rundt Sydney og New South Wales. Veien fra Hunter Valley til Blue Mountains tar dere gjennom et vakkert og øde "bush-landskap", og er en opplevelse i seg selv. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Hunter Valley. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Er du heldig kan du spotte kenguruer mellom vinrankene - Reiser til Hunter Valley
Er du heldig kan du spotte kenguruer mellom vinrankene - Reiser til Hunter Valley
Veiskilt - Reiser til Hunter Valley
Veiskilt - Reiser til Hunter Valley

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
  • Hunter Valley Resort

    Et familievennlig opphold venter i Pokolbin på Hunter Valley Resort i Hunter Valley - den perfekte inngangsporten for deg som vil oppleve noen av områdets pr...

    Les mer
Heidi

Interessert i en reise til Australia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Australia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: