23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Whistler

Whistler er det optimale stedet for en skiferie i Canada. Om vinteren forvandler Whistler seg til et av verdens største og beste skisportssteder, hvor man kan stå på ski fra november til midten av mai. Whistler er spesielt kjent for å få besøk av mange skiglade Hollywoodstjerner fra California. Området var sammen med Vancouver verter under Vinter OL i 2010, og trekker årlig tusenvis av skientusiastiske og opplevelsessøkende turister.

Sommer som vinter

Selv om mange reiser til Whistler om vinteren for å stå på ski, viser naturen seg fra en annen fantastisk side i sommermånedene. Om sommeren byr området nemlig på flotte fotturer i de vakre fjellene med spennende dyreliv og store fossefall. Lokale folk fra Vancouver, så vel som internasjonale reisende, lokkes til Whistler og det brede spekteret av aktiviteter, også om sommeren. Terrengsykling, adrenalinutløsende zipline, kanopadling og fisking er blant noen av tingene man kan finne på her på sommeren.

Turen til Whistler

Whistler ligger på Canadas vestkyst. For å komme deg til hit, kan du ta toget fra Vancouver. Len deg tilbake og nyt utsikten, men den ene panoramautsikt etter den andre passerer forbi. Man kan også leie bil i Vancouver og selv kjøre til Whistler langs hovedveien, "Sea-to-sky Highway" (British Columbia Highway 99). Dette tar ca. 2 timer og gir deg friheten til å gjøre stopp underveis. De første 70 km fra Vancouver går langs en vakker fjord, omgitt av mektige fjell med snøkledde tiooer. En annen mulighet er selvsagt å fly til Whistler. 

Overnatting i Whistler

Whistler Village er knutepunkt for hoteller, restauranter og butikker. Du vil finne enklere overnattingskår i den roligere Village North, mens Upper Village er hjem til noen glitrende hoteller, gruppert rundt foten av Blackcomb. Det er lett å rote seg bort i gatene her, men det er nok av veiskilt og hyggelige mennesker rundt for å hjelpe deg med retningen om du skulle komme på avveie. Whistler er et ypperlig reisemål vinter som sommer. Reiser hit er svært ettertraktede, og vi anbefaler reisende å planlegge og booke overnatting på forhånd, særlig om vinteren. Ta kontakt med en av våre reisespesialister i dag for å få et tilbud!

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Whistler. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Puddersnø og godt føre venter på en skiferie i Whistler
Puddersnø og godt føre venter på en skiferie i Whistler
Whistler er like vakkert og aktivt sommer som vinter
Whistler er like vakkert og aktivt sommer som vinter
Om sommeren kan du gå på flotte turstier
Om sommeren kan du gå på flotte turstier
Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: