23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Mount Aspiring nasjonalpark

Oppkalt etter et av de høyeste fjellene på New Zealand, er nasjonalparken et drømmeaktig sted med høye fjell, isbreer, daler med fossende elver og alpine innsjøer. Geologisk er det også utrolig spennende, med de fargerike skråningene i Red Hill til de nakne grå og harde alpene som er synlig gjennom snøen. 

Turmuligheter

Mount Aspiring er virkelig enhver turentusiasters drøm og uten tvil et eldorado for store og små. Her er det utallige korte og lange turer, og virkelig noe for enhver smak. For lengre turer anbefales Routeburn, som linker nasjonalparkene Mount Aspiring med Fiordland. Andre lengre turer som anbefales er Dart - Rees River runden, Greenstone - Caples og Wilkin Valley ruten. Kortere turer som f.eks. Aspiring Hut walk og Rob Roy stien kan også anbefales. 

Blue Pools

Et høydepunkt er den 30 minutters gåturen til de blå kildene (Blue Pools), som først tar dere med gjennom den sølvaktige bøke- og tahinaskogen, over en spennende hengebro og opp på en utsiktplattform som lar dere skue ut over disse alpine, blå innsjøene fylt med mineralrikt brevann. 

Elvesafari

Ut over de mange turmulighetene her kan dere f.eks. utforske elvene Dart, Wilkin og Matukituki i jetbåt. Disse båtturene er ofte kombinert med gåturer i dalen, noe som gjør at dere får oppleve spennende områder både til lands og til vanns. Det er også mulighet til å utforske høydene via fjellklatring eller via heliski.

Hvordan komme seg til Mount Aspiring nasjonalpark

Nasjonalparken ligger på sørspissen av de sørlige alpene. De nærmeste byene er Wanaka, Queenstown, Glenorchy og Te Anau. Det er en av de største nasjonalparkene på New Zealand og ligger ved siden av Fiordland nasjonalpark. Fra nord kan man ta veien SH6. Ellers er det gode kommunikasjonsmuligheter fra de nærliggende byene. 

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Mount Aspiring nasjonalpark. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Vakre omgivelser i Mount Aspiring nasjonalpark
Vakre omgivelser i Mount Aspiring nasjonalpark
Papegøyen Kea foran Mount Aspiring
Papegøyen Kea foran Mount Aspiring
Nydelige Blue Pools
Nydelige Blue Pools
Matukituki elven i Mount Aspiring nasjonalpark
Matukituki elven i Mount Aspiring nasjonalpark
Reiseekspert Heidi kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Oseania?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Oseania!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: