23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Queenstown

Queenstown er et yndet reisemål for backpackere og friluftsentusiaster, med den perfekte kombinasjonen av nesten utallige aktivitetsmuligheter og et pulserende natteliv. De fleste som reiser til Queenstown blir tiltrukket av byens vakre landskap, bestående av ruvende fjell og Lake Wakatipu sitt mørketurkise vann.

Aktiviteter for alle

Queenstown er verdenskjent for sine mange aktivitetsmuligheter som spenner fra fjellturer, golf og fisking til ekstremsport, slik som rafting, strikkhopping og fallskjermhopping.

Eller hva med å ta en tur til vinområdene i byen, som for eksempel Gibbston som ligger i nærheten, og smake på stedets berømte Pinot Noir? For å nyte det storslåtte landskapet anbefaler vi en gondoltur til Bob’s Peak. Byen, som ligger på sørøya, tar også hensyn til deg som ønsker avslapning og velvære, da du her kan være med på bedagelige båtturer, sykle langs vannkanten, eller unne deg en spabehandling – Queenstown har det hele!

Lake Wakatipu – New Zealands lengste innsjø

Innsjøen i Queenstown, Lake Wakatipu er, med sine 80 km, New Zealands lengste innsjø. Her lever det blant annet ørret og laks som du kan fiske etter året rundt. Munningene ved Greenstone og Lochy Rivers er et av de mest populære stedene. Om sommeren samles lokale og besøkende på stranda for å nyte været og vannet. Å cruise over innsjøen er kanskje den beste måten man kan nyte det vakre og imponerende fjellandskapet som omringer Lake Wakatipu.   

Opplev kjente kulisser fra Ringenes Herre

Her har du dessuten mulighet til å gå i Gandalfs fotspor. Alt dette foregår i området ved Milford Sound. Så hvis du er en stor fan av filmene om Frodo, Legolas, Gandalf og Aragon, så bør du virkelig bli med på en båttur gjennom fjorden som er en del av Fiordland National Park. Fjorden er innrammet av regnskogskledde fjellsider, og i vannet kan man ofte se lystige seler, pingviner og delfiner.

Nattklubber, hoteller og restauranter

Queenstown er selve definisjonen på et livlig kvelds- og natteliv. Det er over 150 barer og kaféer i regionen, fra stilfulle restauranter og vinbarer til familievennlige spisesteder.

Det er nok av overnattingsmuligheter her - de fleste lommebøker. Vær likevel oppmerksom på at på grunn av alle turistene som kommer hit, så finnes det noen dyre turistfeller blant hotellene.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie i Queenstown. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Den perfekte destinasjonen for friluftselskere. Foto: Chris Sisarich/New Zealand Tourism - Reiser til Queenstown
Den perfekte destinasjonen for friluftselskere. Foto: Chris Sisarich/New Zealand Tourism - Reiser til Queenstown
Prøv jet boat. Foto: Shotover Jet - Reiser til Queenstown
Prøv jet boat. Foto: Shotover Jet - Reiser til Queenstown
Kea-papegøyen, endemisk art på Sørøya - Reiser til Queenstown
Kea-papegøyen, endemisk art på Sørøya - Reiser til Queenstown
Vakre Lake Wakatipu - Reiser til Queenstown
Vakre Lake Wakatipu - Reiser til Queenstown
Queenstown byr på gøyale aktiviteter året rundt - Reiser til Queenstown
Queenstown byr på gøyale aktiviteter året rundt - Reiser til Queenstown
Reiseekspert Heidi kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Oseania?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Oseania!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: