23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Her får dere mer enn en seng

På Goosewing Ranch kombinerer de en moderne livsstil med tradisjonelt cowboyliv og ranching. Dere vil finne mange av livets herlige fasiliteter, som gjør besøket avslappende og behagelig, pakket inn i historie og cowboysjarm. Alt dette utgjør en helt spesiell opplevelsene på Goosewing Ranch.

En ordentlig arbeidsranch

Denne ”dude ranch” (arbeidende ranch) tilbyr en komfortabel overnatting i åtte private gjestehytter, og tre større hytter med 2 soverom til større familier. Samtlige hytter har egne baderom med en kombinasjon av dusj og badekar. Det er trådløst internett overalt på Goosewing Ranch.

Med sin majestetiske peis fungerer hovedlodgen som et naturlig samlingssted for ranchens gjester, både til spising og når dere vil slappe av. Her finner du også en hems med biljardbord og tv.

På ranchen ser du at tre er materialet som dominerer når det kommer til møbler. Sammen med peis, ovner, spa og basseng på terassen, er atmosfæren her idyllisk. 

Dere kommer ikke til å sulte eller tørste når dere går i seng etter en lang dag med aktiviteter. Et stort utvalg av øl, vin og sprit komplimenterer en oppsiktsvekkende, sesongbasert deilig meny. 

Ridning, bueskyting og mye mer

Et typisk opphold på Goosewing Ranch kan omfatte de spesielle ranch-opplevelsene, som rideinstruksjon, arbeid med kuer, daglige rideturer i det flotte kuperte landskapet og i nasjonalskogene. Utover dette kan dere bruke tiden på fluefiske, gåturer, skyteaktiviteter, bueskyting, mountainbike-turer, "tubing" på elven, ATV-turer i terrenget, dans og avslapping rundt bålet. Temperaturen om sommeren og høsten er mest behagelige, da dere får mange soldager, og litt kjøligere netter.

USA’s cowboyland

Goosewing Ranch ligger dypt inne i Gros Ventre River Valley, øst for Jackson Hole i den vestlige delen av Wyoming. Med en høyde på mer enn 2.000 m.o.h. er elvedalen Gros Ventres hjemsted for noen av Nordamerikas mest interessante dyr: hjort, elg, fjellsau, antilope, bjørn, ørn, gjess, traner og mange fler. I tillegg er dere omringet av fantastisk natur, med kupert terreng og fjell som kulisser. Gros Ventre løper gjennom engene ved ranchen.

Ranchen ligger i en av de vakreste områdene i cowboylandet i USA, og ikke langt unna fredet og uberørt villmark. Den sørlige inngangen til Yellowstone National Park ligger kun 150 kilometer mot nord, og dere er mindre enn 40 km fra de majestetiske fjellene i Grand Teton National Park.

Goosewing Ranch – en uforglemmelig opplevelse

Noen dager på Goosewing Ranch i Wyoming kan bli en uforglemmelig opplevelse, og et av høydepunktene på reisen deres gjennom USA.

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: