23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om campen

Unn deg selv en overnatting som du ikke kommer til å glemme med det første! Vi snakker selvsagt om Under Canvas Mount Rushmore. Se frem til et minneverdig opphold i Keystone, South Dakota, og gled deg til å oppleve Black Hills National Forest.

Campen ligger «gjemt» i utkanten av en gammel gullgraverby og byr på et fantastisk landskap. Herfra har du dessuten utsikt til det ikoniske monumentet, Mount Rushmore. På toppen av det hele har Under Canvas Mount Rushmore en egen restaurant på leirplassen.

Under Canvas tilbyr flere forskjellige typer luksustelt:  

Deluxe
Disse teltene har sitt eget private bad, som inkluderer en dusj, vask og toalett. En vedovn holder teltet varmt om natten, og med en egen privat veranda kan du nyte den vakre stjernehimmelen om kvelden. Deluxe har plass til 4 personer. 

Stargazer
Stargazer har sitt eget utsiktsvindu over over dobbeltsengen, slik at du kan ligge varm under dynen og se etter stjerneskudd på himmelen. Teltet er utstyrt med dusj, vask og toalett. En vedovn holder teltet varmt om natten. I tillegg har du din egen private veranda. Stargazer har plass til 4 personer.

Suite
Suiten er perfekt for par og familier. Nyt ditt eget private bad, med dusj, vask og toalett. På din private veranda venter det en vakker utsikt over den glitrende stjernehimmelen I tillegg har suitene den beste utsikten på leirplassen. Suiten har plass til 4 personer.

Safari
Safari er store telt utstyrt med dobbeltseng eller 4 enkeltsenger – perfekt for familier eller venner som reiser sammen. Rett ved teltet har du tilgang til leirplassens luksuriøse bad, med dusj, toalett og vask.

Det er også mulig å få en "tipi" (et kjegleformet telt) på samme teltplass. Da er det plass til totalt 6 personer (7 personer i suite).

Måltider og aktiviteter
Både frokost og lunsj kan kjøpes på campen. Det er nesten uendelige aktivitetsmuligheter i området, derfor tilbyr Under Canvas forskjellige aktivitetspakker du kan kjøpe både før og under oppholdet.

Reiseekspert Maria kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Nord-Amerika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Nord-Amerika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: