23 10 23 80
Mandag 9-15.30, Tirsdag - Torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Reiser til Bali

En reise til Bali i Indonesia byr på en rekke spennende og innholdsrike opplevelser. Her kan dere oppleve et utrolig og variert landskap, himmelsk mat og gjestfri befolkning. En ferie på Bali byr på noe for enhver, med majestetiske vulkaner og fjell, robuste kystlinjer, både svarte og hvite sandstrender og frodige risterrasser. Denne vakre naturen danner et pittoresk bakteppe for innbyggernes åndelige og unike kultur, som gjenspeiler seg i vakre templer, små offergaver på gatene og fargerike festivaler.

En Bali reise byr også på surfe- og dykkesteder i verdensklasse, et stort antall kulturelle, historiske og arkeologiske attraksjoner og et enormt utvalg av overnattingsteder. ‘Gudenes øy’ i Asia er lett å komme rundt på og byr på noe helt eget fra øst til vest og nord til sør. Her kan dere lese mer om hva en ferie på Bali kan by på:

Reiser til Sør-Bali – Luksuriøse hoteller og barnevennlige strender

Når dere reiser til Bali starter dere som regel på den internasjonale flyplassen i hovedstaden Denpasar, som ligger helt sør på øya. Den pulserende og multikulturelle byen byr på spennende templer, palasser og museer og ligger utenfor ‘turistenes lysløype’.

Reiser dere videre 20 minutter øst fra flyplassen, ligger Denpasars 5 km lange kyststrekning, Sanur, med sine barnevennlige strender, luksuriøse hoteller og resorter. Kuta, sannsynligvis Balis mest turistpregede by ligger sør for Denpasar, og har et stort utvalg av restauranter, nattklubber og barer. På en ferie på Sør-Bali bør dere ikke gå glipp av det vakre klippetempelet, Uluwatu som ligger sør for Kuta og Tanah Lot tempelet som ligger på en klippeformasjon ute i havet nord for Kuta. Tanah Lot er et landemerke for Bali.

Reiser til det sentrale Bali – Øyas kulturelle og kunstneriske hjerte

På midten av øya ligger Ubud, omtalt som Balis kulturelle og kunstneriske hjerte. Med sine om lag 30.000 innbyggere ligger Ubud med sin avslappende livstil, flott plassert blant grønne rismarker, små bondegårder, bratte raviner, frodig skog og spirituelle templer. Her vil dere også finne trivelige handlegater hvor lokale kunstnere selger sine verker, i tillegg til koselige restauranter og kaféer.

Her kan dere bo på flotte hotell med evighetsbassenger og nyte luksuriøse spa. En halvannen times kjøretur nord for Ubud kan man oppleve det ikoniske vanntempelet Pura Ulun Danu Beratan.

Reiser til Øst- Bali – Et snorkleparadis og geologiske fascinasjoner

Når dere reiser på Balis østkyst finner dere Amed, kystlinjen som strekker seg gjennom syv landsbyer. Dette er en av de mest populære dykke- og snorklestedene på øya. Under vannoverflaten finner man ikke kun fargerike fisk og korallrev, men også et spennende amerikansk skipsvrak fra 2. verdenskrig.

Det østlige Bali er også et bra område for flotte fotturer og dere kan blant annet bestige Balis høyeste vulkan, Mount Agung. Det er i området ved den høye vulkanen Mt. Agung at man også finner det største og helligste tempelet på Bali, Besakih tempelet, som ofte blir kalt «The Mother Tempel». Tempelet er mer enn 1.000 år gammelt og ligger på 1.000 meters høyde på Mt. Agungs fjellside.

Reiser til Nord-Bali - Det autentiske Bali

På Nord-Bali finner du Balis tidligere hovedstad, Singaraja, samt Lovina med sine rolige kystlandsbyer, svarte sandstrender og vakre korallrev. Her kan du bli med fiskebåtene ut på sjøen om morgenen og få øye på delfiner. Reiser man til Lovina kan en ta turen til Balis største buddhistiske kloster, Brahma Vihara Avama og buddhisttempelet Banjar.

Når bør man reise til Bali?

På Bali ligger gjennomsnittstemperaturen på mellom 24 og 28 grader året rundt. Den beste perioden å ha en ferie på Bali er mellom april og oktober. Regntiden på øya varer fra desember til februar, men som i resten av Indonesia består regnperioden ofte av kraftige, men kortvarige regnskurer.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Bali. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Nusa Penida
Nusa Penida
Risbonde på Bali
Risbonde på Bali
Ubud Monkey Forest
Ubud Monkey Forest
Bali byr på en fargerik kultur
Bali byr på en fargerik kultur
Uluwatu templet
Uluwatu templet
La roen senke seg på spirituelle Bali
La roen senke seg på spirituelle Bali
Mt. Batur
Mt. Batur

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
 • Nusa Dua Beach Resort & Spa, Bali

  Nusa Dua Beach Hotel & Spa ligger på den lille halvøya ved Balis sørøstlige hjørne, bare en 15 minutters kjøretur fra den internasjonale flyplassen. Fra...

  Les mer
 • Segara Village, Bali

  Segara Village er et veldig sjarmerende hotell, som arkitektonisk har en balinesisk landsby som modell. Her finner du et resort som er bygget opp omkring små...

  Les mer
 • Taksu Sanur

  Hotellet Taksu Sanur ligger sentralt i Sanur-området, nær stranden og hyggelige kaféer, barer og restauranter – perfekt for en minnerik Bali-ferie! Eget spa...

  Les mer
 • Ayodya Resort på Nusa Dua

  Ayodya Resort ligger på Nusa Dua halvøya med direkte adgang til en sandstrand og det vakre havet. Ayodya Resort Bali er essensen av balinesisk arkitektur og...

  Les mer
 • Grand Whiz Hotel Nusa Dua

  Grand Whiz Hotel Nusa Dua på Bali ligger i det eksklusive business hub'en i Nusa Dua, et velkjent område for internasjonale eventer, og her kan man tilbringe...

  Les mer
 • Alila Manggis

  Alila Manggis er et sjarmerende og stemningsfullt hotell som ligger rett ved sjøen. Bak hotellet strekker de vakre, frodige, grønne fjellene seg. Øst-Bali er...

  Les mer
Reiseekspert Birgitte kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Asia

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Asia

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: