23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Send reiseforespørsel

Det som gjør at det har blitt så populært å reise til Bali i Indonesia skyldes blant annet øyas varierte landskap, himmelske mat og gjestfrie befolkning. Her vil du kunne oppleve majestetiske vulkaner og fjell, robuste kystlinjer, både svarte og hvite sandstrender og frodige risterrasser. Denne vakre naturen danner et pittoresk bakteppe for innbyggernes åndelige og unike kultur, som gjenspeiler seg i vakre templer, små offergaver på gatene og fargerike festivaler.

Bali kan tilby surfe- og dykkesteder i verdensklasse, et stort antall kulturelle, historiske og arkeologiske attraksjoner og et enormt utvalg av overnattingsteder. «Gudenes øy» i Asia har noe å tilby alle og enhver, fra unge backpackere til bereiste «flashpackere». Til tross for korte avstander på Bali er dette en øy med et varierende landskap fra øst til vest, og nord til sør. På Bali kan du oppleve alt fra idylliske strender til spirituelle templer.

Reiser til Sør-Bali – Luksuriøse hoteller og barnevennlige strender

Eventyret på Bali starter som oftest på den internasjonale flyplassen i hovedstaden Denpasar, helt sør på øya. Dette er en travel og multikulturell by, hvor du kan oppleve Bali utenfor turistenes «lysløype». Her vil du kunne besøke spennende templer, palasser og museer.

20 minutter øst fra flyplassen ligger Denpasars 5 km lange kyststrekning, Sanur, med sine barnevennlige strender, luksuriøse hoteller og resorter. Kuta, sannsynligvis Balis mest turistpregede by ligger sør for Denpasar, og har et stort utvalg av restauranter, nattklubber og barer. Befinner du deg i den sørlige delen av Bali bør du ikke gå glipp av det vakre klippetempelet, Uluwatu som ligger sør for Kuta og Tanah Lot tempelet som ligger på en klippeformasjon ute i havet nord for Kuta. Tanah Lot er et landemerke for Bali. 

Reiser til det sentrale Bali – Øyas kulturelle og kunstneriske hjerte

På midten av øya ligger Ubud, omtalt som Balis kulturelle og kunstneriske hjerte. Med sine om lag 30.000 innbyggere ligger Ubud med sin avslappende livstil, flott plassert blant grønne rismarker, små bondegårder, bratte raviner, frodig skog og spirituelle templer. Her vil du også finne koselige handlegater hvor lokale kunstnere selger sine verker, i tillegg til koselige restauranter og kaféer. Her kan du bo på flotte hotell med evighetsbassenger og nyte luksuriøse spa. En halvannen times kjøretur nord for Ubud kan man oppleve det ikoniske vanntempelet Pura Ulun Danu Beratan.

Reiser til Nord – og Øst- Bali – Det autentiske Bali

På Balis østkyst ligger Amed, kystlinjen som strekker seg gjennom syv landsbyer. Dette er en av de mest populære dykke- og snorklestedene på øya. Under vannoverflaten finner man ikke kun fargerike fisker og korallrev, men også et spennende amerikansk skipsvrak fra 2. verdenskrig. Det østlige Bali er også et bra område for flotte fotturer. Du kan blant annet bestige Balis høyeste vulkan, Mount Agung.

Det er i området ved den høye vulkanen Mt. Agung at man også finner det største og helligste tempelet på Bali, Besakih tempelet, som ofte blir kalt «The Mother Tempel». Tempelet er mer enn 1.000 år gammelt og ligger på 1.000 meters høyde på Mt. Agungs fjellside. 

På Nord-Bali finner du Balis tidligere hovedstad, Singaraja, samt Lovina med sine rolige kystlandsbyer, svarte sandstrender og vakre korallrev. Her kan du bli med fiskebåtene ut på sjøen om morgenen og få øye på delfiner. Reiser man til Lovina kan en ta turen til Balis største buddhistiske kloster, Brahma Vihara Avama og buddhisttempelet Banjar.

Når bør man reise til Bali?

På Bali ligger gjennomsnittstemperaturen på mellom 24 og 28 grader året rundt. Den beste perioden å reise til Bali er mellom april og oktober. Regntiden på øya varer fra desember til februar, men som i resten av Indonesia består regnperioden ofte av kraftige, men kortvarige regnskurer.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Bali. Ta kontakt med en av våre reiseeksperter for å starte planleggingen.

Fiskebåter på Sanur - Reiser til Bali
Fiskebåter på Sanur - Reiser til Bali
Rismarker i Ubud - Reiser til Bali
Rismarker i Ubud - Reiser til Bali
Balinesisk ofring - Reiser til Bali
Balinesisk ofring - Reiser til Bali
Bali byr på en fargerik kultur - Reiser til Bali
Bali byr på en fargerik kultur - Reiser til Bali
Tempelet Tanah Lot, nord for Kuta - Reiser til Bali
Tempelet Tanah Lot, nord for Kuta - Reiser til Bali
Pura Luhur Lempuyang templet med Mt. Agung i bakgrunnen - Reiser til Bali
Pura Luhur Lempuyang templet med Mt. Agung i bakgrunnen - Reiser til Bali
T-rex cliff på Kelingking Beach - Reiser til Bali
T-rex cliff på Kelingking Beach - Reiser til Bali

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
 • Nusa Dua Beach Resort & Spa, Bali

  Nusa Dua Beach Hotel & Spa ligger på den lille halvøya ved Balis sørøstlige hjørne, bare en 15 minutters kjøretur fra den internasjonale flyplassen. Fra...

  Les mer
 • Segara Village, Bali

  Segara Village er et veldig sjarmerende hotell, som arkitektonisk har en balinesisk landsby som modell. Her finner du et resort som er bygget opp omkring små...

  Les mer
 • Taksu Sanur

  Hotellet Taksu Sanur ligger sentralt i Sanur-området, nær stranden og hyggelige kaféer, barer og restauranter – perfekt for en minnerik Bali-ferie! Eget spa...

  Les mer
 • Ayodya Resort på Nusa Dua

  Ayodya Resort ligger på Nusa Dua halvøya med direkte adgang til en sandstrand og det vakre havet. Ayodya Resort Bali er essensen av balinesisk arkitektur og...

  Les mer
 • Grand Whiz Hotel Nusa Dua

  Grand Whiz Hotel Nusa Dua på Bali ligger i det eksklusive business hub'en i Nusa Dua, et velkjent område for internasjonale eventer, og her kan man tilbringe...

  Les mer
Reiseekspert Tor Arne kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til Indonesia

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til Indonesia

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: