23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Finn din reise

Vi finner reiser til deg...

Opplev vakre Bali på din egen måte

Reiser til Bali kalles ofte for reiser til Gudenes øy, og det er det mange grunner til. En av årsakene til at Bali-reiser fortsatt er enormt populære, er blant annet øyas fantastiske landskap, himmelsk mat og den gjestfrie befolkningen.

Hos BENNS hjelper vi deg gjerne med å se selv hvorfor Bali år etter år tiltrekker reisende fra hele verden. Vi er eksperter på reiser til Bali, og derfor kan vi også tilby deg helt unike reiseråd og tips, slik at du kan få enda mer ut av din reise. Uansett om du ønsker anbefalinger til spennende aktiviteter, fargerike markeder eller fantastiske strender, så står vi klare til å guide deg.

 Der hersker en spesiell åndelighet og spiritualitet på øya, som gør Bali så unik
Der hersker en spesiell åndelighet og spiritualitet på øya, som gør Bali så unik
 Ofringer er en del av den balinesiske kultur, som du kan oppleve på reisen
Ofringer er en del av den balinesiske kultur, som du kan oppleve på reisen

Derfor skal du reise til Bali:

 • Få det beste av opplevelser og avslapning innenfor korte distanser
 • Besøk imponerende templer som Tanah Lot, Uluwatu eller Pura Luhur Batukaru
 • Opplev balinesisk kunst og de mange lokale butikkene i Ubud
 • Utforsk rismarkene i Balis høyland på en gå- eller sykkeltur
 • Opplev kulturelle seremonier, slik som offer av små blomsterkurver
 • Besøk en av de 40 vulkanene på øya
 • Ta en avstikker til Nusa Penida, og få en smak av Balis autentiske side

Rundreise på Bali eller strandferie - valget er ditt

Reiser til Bali byr på et overveldende utvalg av opplevelser og attraksjoner. Her kan du glede deg til alle former for ferie. Vi er spesialisert på rundreiser på Bali, hvor du både får en kulturell opplevelsesferie og noen avslappende dager ved stranden.

Hos BENNS har vi tilbudt skreddersydde Bali-reiser i mange år, så vi vet hva det dreier seg om. Det kan komme deg til gode når ferien skal planlegges. Vår ekspertise gjør nemlig at vi kan guide deg hele veien fra de første overveielsene til den endelige reisen. Vi hjelper med å finne de beste hotellene og veileder deg til de beste opplevelsene i henhold til dine ønsker og behov. På den måten blir ferien din skreddersydd for å leve opp til akkurat dine forventninger.

 En reise til Bali bør nesten inkludere tid på stranden, for eksempel her i Sanur
En reise til Bali bør nesten inkludere tid på stranden, for eksempel her i Sanur
 Er du klar for en fysisk utfordring, kan du vandre til toppen av vulkanen Mount Batur
Er du klar for en fysisk utfordring, kan du vandre til toppen av vulkanen Mount Batur

Se frem til naturskjønne opplevelser på Bali

Reiser til Bali byr på vakre landskap og fantastiske syn i overflod, slik som:

 • Majestetiske vulkaner og fjell
 • Robuste kystlinjer
 • Sorte og hvite sandstrender
 • Frodige risterrasser og regnskog

I tillegg kan reiser til Bali by på surfe- og dykkesteder i verdensklasse, samt et stort utvalg av aktiviteter på land. Du kan for eksempel dra på fotturer, scooterturer eller guidede turer og oppleve naturen på nært hold. Reiser til Gudenes øy i Asia har noe å tilby alle og enhver, fra unge backpackere til mer modne flashpackere.

Det sørlige Bali

En ferie i det sørlige Bali innebærer luksuriøse hoteller og herlige strender. Du vil bli fløyet inn til Denpasar, hvorfra du enkelt kan reise videre til din destinasjon. Cirka 20 minutters kjøretur nord for Denpasar finner du et av Balis kjente strandområder, Sanur. Her kan du oppleve barnevennlige strender, luksuriøse hoteller og feriesteder - ofte med vakre frodige hager og direkte tilgang til stranden.

Det er imidlertid verdt å nevne at mange av Balis strender ikke ligner strendene i for eksempel Thailand. Dette betyr at selv om du kan nyte en koselig dag på stranden, kan du forvente grovere sand og muligens kjøligere vann.

Templer er å finne overalt på Bali. På den sørlige kysten er det spesielt to templer som tiltrekker oppmerksomhet, og som vi anbefaler at du besøker under ferien på Bali. Det første er klippetempelet Uluwatu, som ligger sør for Kuta. Det andre er Tanah Lot-tempelet, som ligger på en klippeformasjon ute i havet nord for Kuta. Tanah Lot er et landemerke for Bali og absolutt verdt et besøk.

Uluwatu-tempelet er en av mange fascinerende kulturelle opplevelser på Bali
Uluwatu-tempelet er en av mange fascinerende kulturelle opplevelser på Bali
 De berømte rismarkene er et must å oppleve på ferien til Bali
De berømte rismarkene er et must å oppleve på ferien til Bali

Det sentrale Bali

På din ferie på Bali bør du selvfølgelig oppleve det sentrale Bali, som særlig er kjent for sine fantastiske risterrasser. Her ligger Ubud, ofte omtalt som Balis kulturelle og kunstneriske hjerte. Ubud er vakkert plassert blant grønne risterrasser, små gårder, bratte fjellsider, frodige regnskoger og åndelige templer.

Et berømt tempel i nærheten av Ubud er Pura Gunung Kawi, et tempel fra det 11. århundre som inneholder gravsteder fra gamle balinesiske konger. Tempelet ligger vakkert til i bunnen av en dal, og i tilknytning til dette tempelet ligger Tirta Empul-tempelet. Her kan du se hinduene bade i det hellige vannet i tempelbassengene.

Opplev den unike sjarmen i Udbud

Byen Ubud, med sine 30 000 innbyggere, har en helt spesiell avslappet livsstil som du helt sikkert vil merke med en gang. Du vil også legge merke til den kunstneriske åren som finnes i byen når du utforsker de små butikkene med lokalt håndverk.

Ubud, med sin romantiske beliggenhet, er også hjemmet til eksepsjonelt luksuriøse hoteller som er unikt plassert i de frodige og grønne omgivelsene.

En populær attraksjon i Ubud, som kan gi deg en helt spesiell og unik opplevelse, er Monkey Forest. Her finner du gamle hinduistiske templer og statuer som du kan utforske og la deg fascinere av - alt mens du er omgitt av hundrevis av makaker.

 Ubud Monkey Forest er en populær attraksjon som de fleste besøker når de reiser til Bali
Ubud Monkey Forest er en populær attraksjon som de fleste besøker når de reiser til Bali
 Besakih-tempelet med Mount Agung i bakgrunnen er et fantastisk syn
Besakih-tempelet med Mount Agung i bakgrunnen er et fantastisk syn

Den østlige delen av Bali

Balis nordlige og østlige deler betegnes ofte som Balis mer autentiske områder. På Balis østkyst ligger Amed, en kystlinje som strekker seg gjennom syv landsbyer. Dette er en av de mest populære dykke- og snorklestedene på øya. Her finner du ikke bare massevis av fargerike fisk, men også et amerikansk krigsskip fra andre verdenskrig. Det østlige Bali er også et flott område for fotturer, hvis du ønsker en aktiv ferie.

I området ved Balis høyeste vulkan, Mount Agung, kan du også finne det største og helligste tempelet på Bali, Besakih-tempelet, som ofte omtales som The Mother Temple. Tempelet er over 1000 år gammelt og ligger 1000 meter over havet på Mount Agungs fjellsider.

Dersom du drar mot Candidasa, kan du oppleve en av områdets store kjennetegn - deres lotuslagune. Selve området byr på avslapning og hygge langs vannet, hvor du har muligheten til å snorkle eller dykke.

Den nordlige delen av Bali

På det nordlige Bali finner du Lovina-området, som strekker seg over rolige kystlandsbyer, svarte sandstrender og vakre korallrev. Her kan du også besøke den tidligere hovedstaden, Singaraja, hvor du blant annet kan ta med en av fiskebåtene ut om morgenen og se delfiner. Du kan også ta turen til Balis største månekloster, Brahma Vihara Avama, og buddhisttempelet Banjar.

Den nordlige delen huser også noen av Balis mest pittoreske innsjøer, Buyan og Beratan. Du kan enten tilbringe tid langs innsjøenes kyster, eller du kan gjøre ferien litt mer aktiv ved å ta en sykkeltur langs vannet eller padle kano. Langs Lake Beratan finner du det kjente Ulun Danu-tempelet, hvis høye tårn reiser seg over vannet og speiler seg vakkert i overflaten.

 Fra Lovina på nordkysten kan du oppleve delfiner helt tett på
Fra Lovina på nordkysten kan du oppleve delfiner helt tett på
 Du kan godt reise til Bali i regntiden da regnskurene ofte er intense men fort overstått
Du kan godt reise til Bali i regntiden da regnskurene ofte er intense men fort overstått

Når er det sesong for reiser til Bali?

Bali har et tropisk klima, og gjennomsnittstemperaturen ligger mellom 24 og 28 grader året rundt. Hos BENNS anbefaler vi at du planlegger reisen til Bali mellom april og oktober, men du kan reise hele året - og vi hjelper deg gjerne uansett når du ønsker å reise. Du bør bare være oppmerksom på at regntiden på øya varer fra desember til februar, men som vanlig i tropene, er det ikke kontinuerlig regn. I stedet bringer regntiden korte, kraftige regn- og tordenbyger, etterfulgt av oppklarning.

Generelt kan det nevnes at regntiden ofte kan være et utmerket tidspunkt å reise til Bali og Østen på. Solen vil være fremtredende, og naturen vil være grønn og frodig. Ofte kan havet være annerledes og ikke alltid egnet for bading på grunn av strømmer og lignende. Men hvis du ikke er interessert i en badeferie, trenger ikke havet påvirke beslutningen din. Så lenge du er forberedt på hyppigere byger enn normalt, kan en reise i regntiden være et alternativ til de store mengdene turister i høysesongen.

Kombiner Bali med resten av Asia

Hos BENNS er vi alltid klare til å hjelpe deg med å skreddersy din drømmeferie på Bali. Vi er stolte av ekspertisen vår, som kommer fra å ha besøkt destinasjonene våre selv. Derfor kan du forvente å bli veiledet av en reisekonsulent som har opplevd Bali på egen kropp og selv har besøkt attraksjonene og hotellene du blir anbefalt. Det samme gjelder selvfølgelig hvis du ønsker å kombinere reisen til Bali med andre asiatiske destinasjoner som:

Du kan også kombinere Bali med en reise "down under" til Australia eller New Zealand.

Er du klar til å planlegge din neste ferie fylt med spennende og eksotiske opplevelser fra mat til kultur? Ikke nøl med å kontakte oss. En av våre reiseeksperter vil sammen med deg skreddersy ferien som oppfyller dine ønsker.

En reise til Bali vil passe på rundreisen til Asia eller kombinert med en reise til Oceania
En reise til Bali vil passe på rundreisen til Asia eller kombinert med en reise til Oceania

Utvalgte hoteller

Finner du ikke ditt favoritthotell? Vi tilbyr en rekke hoteller verden over, ta kontakt med oss for mer informasjon.
 • Nusa Dua Beach Resort & Spa, Bali

  Nusa Dua Beach Hotel & Spa ligger på den lille halvøya ved Balis sørøstlige hjørne, bare en 15 minutters kjøretur fra den internasjonale flyplassen. Fra...

  Les mer
 • Segara Village, Bali

  Segara Village er et veldig sjarmerende hotell, som arkitektonisk har en balinesisk landsby som modell. Her finner du et resort som er bygget opp omkring små...

  Les mer
 • Taksu Sanur

  Hotellet Taksu Sanur ligger sentralt i Sanur-området, nær stranden og hyggelige kaféer, barer og restauranter – perfekt for en minnerik Bali-ferie! Eget spa...

  Les mer
 • Ayodya Resort på Nusa Dua

  Ayodya Resort ligger på Nusa Dua halvøya med direkte adgang til en sandstrand og det vakre havet. Ayodya Resort Bali er essensen av balinesisk arkitektur og...

  Les mer
 • Grand Whiz Hotel Nusa Dua

  Grand Whiz Hotel Nusa Dua på Bali ligger i det eksklusive business hub'en i Nusa Dua, et velkjent område for internasjonale eventer, og her kan man tilbringe...

  Les mer
 • Alila Manggis

  Alila Manggis er et sjarmerende og stemningsfullt hotell som ligger rett ved sjøen. Bak hotellet strekker de vakre, frodige, grønne fjellene seg. Øst-Bali er...

  Les mer
 • Pullman Lombok Mandalika Beach Resort

  Pullman Lombok Mandalika Beach Resort ligger i Kuta Lombok - med en helt unik beliggenhet direkte på et av de beste strandområdene på Lombok, skaper hotellet...

  Les mer
 • Plataran Ubud

  Plataran Ubud er et sjarmerende, stemningsfullt og luksuriøst hotell som ligger midt i Ubud-området. Hotellet er omgitt av grønne og frodige åkrer, og med ba...

  Les mer
Reiseekspert Antonio kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Interessert i en reise til Asia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Asia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: