23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om campen

Pom Pom Camp ligger på sin egen private øy, Pom Pom, midt i det store Okavangodeltaet. Området er på den vestlige grensen til Moremi Game Reserve. Da du bor i et av verdens mest fascinerende og uspolerte safariområder, er det bare å glede seg til noen fantastiske safariopplevelser! Dette er camp'n for deg som ønsker den tradisjonelle safari opplevelsen.

Campen har 9 stilfulle luksustelt, designet og innredet i ekte, tradisjonell afrikansk stil med eget bad. Teltene ligger alle skyggefylt plassert under de høye trærne. 8 av teltene har utsikt over Pom Pom-lagunen, mens det siste teltet har et utendørs «bush bath» plassert på en plattform ved teltet. Familieteltet med plass til 2 voksne og 2 barn ligger i kort avstand til hovedbyggningen. 

I campens hovedbygning er det et loungeområde, bar og en restaurant og basseng. Bassengområdet er rett ved restauranten og baren og er derfor et naturlig samlingspunkt om ettermiddagen når du trenger en avkjølende dukkert i den afrikanske varmen. Om kvelden lader dere opp til en fantastisk solnedgang med en drink i hånden.

Game drives, turer i lokal mokoro (en slags kano) og bush walks er på listen over de mest populære aktivitetene Pom Pom Camp tilbyr i området. 

Les mer om Okavangodeltaet her

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: