23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om campen

Moremi Crossing ligger på en palmekledd øy omgitt av Moremis frodige elveslette med utsikt til Chief’s Island. Campen, som ligger på grensen til Moremi Game Reserve, kombinerer det luksuriøse og det enkle. Dette er et miljøvennlig overnattingssted, med fokus på bruk av solenergi og korrekt avfallshåndtering.


Campen består av 16 romslige telt på opphøyde plattinger, med veranda hvor man kan se utover landskapet mot Chief’s Island. Teltene har miljøvennlige utendørsdusjer, varmet opp av solenergi. Moremi Crossing tilbyr dessuten et familietelt med plass til 2 voksne og 2 barn samt et «Honeymoon»-telt med et utendørsbadekar i romantiske omgivelser.


Hovedbygnignen består av en stor åpen platting som har en imponerende utsikt over elven Boro på Chief’s Island. Dette halvmåneformede området er bygget på forskjellige nivåer, noe som gjør stedet luftig og romslig.

Spisesalen, baren og loungen er dekket av et stort stråtak, men du kan også slappe av på stedets mer private, mindre lounger. Campen har selvsagt også et svømmebasseng, hvor du kan kjøle deg ned på varme dager. Ønsker du å ha med deg noe hjem som minner om din fantastiske reise i Botswana, er det bare å ta turen til campens egen souvenirbutikk.  


Moremi Crossing byr på flere hyggelige og eventyrlige aktiviteter, blant annet tur med lokal mokoro (en slags kano) langs vannveien i Okavangodeltaet, bush walks, øy-piknik og solnedgangscruise.

Les mer om Okavangodeltaet her

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: