23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om lodgen

Chobe Safari Lodge ligger ved bredden av Chobe-elva og like på grensen til Chobe nasjonalpark i det nordvestlige Botswana. Denne lodgen er på mange måter det perfekte utgangspunktet for dels å oppleve det enestående og storslåtte dyrelivet i Botswana, og dels for å besøke de mektige Victoriafallene, som ligger rett over grensen til Zimbabwe og Zambia.

Lodgen har 2 gode restauranter og en ekte ”boma camp” (bålsted) spredt utover skogområdet nær elven. Her ligger også «Seduku Bar», kjent som «The sundowner spot». Restaurantene servere lokale- og afrikanske retter. Her kan du smake på afrikansk viltkjøtt, grillmat, wok, gryteretter og/eller vegetariske retter. Til lunsj serveres det a la carte eller buffet og til frokost kan du velge mellom engelsk- eller kontinentalfrokost. 

Stedet tilbyr flere aktiviteter, deriblant game drives i Chobe nasjonalpark, safaritur på elven, besøk til en lokal landsby, fugletitting og utflukter til Victoria Falls.

Som gjest på Chobe Safari Lodge har du mulighet til å overnatte på forskjellig vis. Det som er likt for alle rommene er den høye standarden og alle er utstyrt med bad og toalett.

Campen har i alt 46 «Safari Room» med komfort og luksus. Rommene har dessuten sin egen veranda/platting som vender ut mot plenen som strekker seg helt ned til Chobe-elven.

I tillegg til safari-rommene, har lodgen også «River Rooms» og «Rondavels». Førstnevnte ligger i 2-etasjers bygninger ved hovedbygningen. Disse har sitt eget hageområde, som i likhet med safari-rommene, fører direkte ned til elven, hvor aper og mungoer løper fritt omkring. Rommene har også egen veranda. Rondavels er de opprinnelige rommene på lodgen. Disse er frittstående hytter med stråtak, og er utstyrt med takvifte og bad – perfekt plassert tett på elven.

Les mer om Chobe Safari Lodge her

Reiseekspert Pål kan hjelpe deg med å skreddersy reisen din til Afrika

Interessert i en reise til Afrika?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Afrika!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: