Opplev det sørlige Afrika med tog

Afrika er et stort kontinent med unik og variert natur, et fascinerende dyreliv og spennende kultur. Med Rovos Rail kan du oppleve det sørlige Afrikas flotteste destinasjoner og høydepunkter, alt fra Cape Town til Dar Es salaam i Tanzania, fra ørkenlandskap i Namibia til den vakre Garden Route i Sør-Afrika, og fra Pretoria til verdens største fossefall, Victoria Falls

Les mer om:

Reis gjennom det flott landskapet i det sørlige Afrika
Reis gjennom det flott landskapet i det sørlige Afrika

Rovos Rail - En uforglemmelig opplevelse 

Dra på en uforglemmelig reise med Rovos Rail på det mest luksuriøse toget i verden, og opplev ekstravagansen av å reise med tog til de mest spektakulære destinasjonene i det sørlige Afrika. Med ypperlig service, femstjerners mat og et utvalg av Sør-Afrikas beste vin, går Rovos Rail tilbake til en enklere og mer elegant tidsalder som omfatter tidløs eleganse og høy romanse mens man utforsker Afrika. 

Slapp av i lounge området
Slapp av i lounge området
Afrikas magiske landskap rett utenfor vinduet
Afrikas magiske landskap rett utenfor vinduet

Kupékategorier på Rovos Rail

Rovos Rail har 3 ulike suiter å velge mellom:

  • Royal Suites
  • Deluxe Suites
  • Pullman Suites

De nyoppussede togene har maksimal kapasitet på 72 passasjerer i 36 flotte suiter.

Alle suitene er svært romslige og innredet i et luksuriøst design i klassisk engelsk stil med blankpolerte trepanel. De svært romslige suitene gjør at passasjerene får muligheten til å reise i komfort og luksus, og inkluderer fasiliteter i den høyeste standard. Alle suitene er utstyrt med et bord/skrivebord og en personlig safe til oppbevaring av verdisaker. Videre har suitene en minibar fylt med selvvalgte drikkevarer og room service er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Royal Suites 

Royal Suites har en størrelse på hele 16 kvm som tilsvarer en halv togkupé. Hver suite består av et lounge-område, badeværelse med Viktoriansk badekar og dusj. 

Royal Suite
Royal Suite

Deluxe Suites

Deluxe Suites har en størrelse på 10 kvm med twin eller dobbelseng, og har et privat badeværelse med dusj. 

Deluxe Suite
Deluxe Suite

Pullman Suites

Pullman Suites har en størrelse på 7 kvm, og er utstyrt med en komfortabel sofa på dagtid som kan gjøres om til twin eller dobbelseng på kvelden. Suiten har privat bad med dusj. 

Pullman Suite
Pullman Suite

Måltider i toppklasse om bord Rovos Rail

Det serveres tre måltider om bord hver dag (frokost, lunsj og middag), i tillegg til ettermiddagste. Måltidene består av ferske lokale råvarer og tradisjonelle retter som viltkjøtt, som er en av spesialitetene deres. Lunsj og middag komplementeres med det beste utvalget av Sør-Afrikansk vin.

Se frem til et 5-stjerners kjøkken om bord Rovos Rail. 

Spis i lekre omgivelser kombinert med en flott utsikt
Spis i lekre omgivelser kombinert med en flott utsikt