Premium Economy Class er plassert i en separat og ekstra romslig avdeling av flyet. Kabinen er fordelt på vanlig vis med 2 seter på hver side og en rekke med 4 seter i midten, men setene er ekstra store og mer behagelige med sin bredde på nesten 50 cm. 

Legg til en rekke valgmuligheter når det kommer til servering og underholdning, en ypperlig service og kvalitet servert med et smil - og du kan bare lene deg tilbake og nyte flyturen.  

God plass på Premium Economy på Singapore Airlines
God plass på Premium Economy på Singapore Airlines

God plass til å strekke beina

Setene er bygget opp så man har støtte til både legger og føtter - hvis ønskelig. Det er derfor mulig å virkelig slappe av eller få en god natts søvn hvis man lener ryggen tilbake i tillegg. 

God service på Premium Economy på Singapore Airlines
God service på Premium Economy på Singapore Airlines

Alt utstyr i umiddelbar nærhet

Plassen din er også utstyrt med 2 USB-porter, en egen justerbar leselampe og stikkontakt hvor du kan lade elektroniske artikler. 

Du har i tillegg god oppbevaringsplass til håndbagasje og alle personlige eiendeler som vannflaske, pc og høretelefoner. 

God mat på Premium Economy på Singapore Airlines
God mat på Premium Economy på Singapore Airlines

Premium Economy Book the Cook - bestill måltidene på forhånd

På Premium Economy kan du nå reserve hva du vil ha til hovedmåltid opptil 24 timer før avgang. Som oftest kan man velge mellom 3 forskjellige retter til hovedmåltidet, men dette gir deg muligheten til å sikre deg det du helst vil ha på forhånd. Det er også et stort utvalg av vin og champagne til måltidet, hvor du selv kan velge hva du helst vil ha.

OBS: Book the Cook kan på nåværende tidspunkt ikke bestille på utreiser fra Norge, men kun på hjemreisen fra Australia/Singapore.

Premium Economy på Singapore Airlines
Premium Economy på Singapore Airlines

Prioritert service

Hvis du flyr med Premium Economy får du også gleden av en prioritert kundeservice under hele reisen - helt fra sjekk-inn på flyplassen til bagasjeutleveringen ved ankomst. 

KrisWorld inflight entertainment

KrisWorld har flere ganger blitt kåret til et av de aller beste underholdningssystemer blant flyselskapene. Systemet inneholder mer enn 1000 valgmuligheter innenfor både film, TV-serier, musikk, spill og andre apps. 

Den 13,3 tommer store skjermen, støydempende høretelefoner og en enkel fjernkontroll med touchscreen setter prikken over i'en på underholdningsopplevelsen. På enkelte flyvninger er det også mulig å få internettforbindelse, samt muligheten for å sende sms og mms. 

Moderne teknologi og underholdning på Premium Economy på Singapore Airlines
Moderne teknologi og underholdning på Premium Economy på Singapore Airlines

Vi anbefaler å oppgradere til Premium Economy på din reise til Australia for en mer komfortabel tur.

Se alle reiser til Queensland her
Se alle reiser til Australia her

Sist oppdatert: 11.januar 2018.