23 10 23 80
Mandag - fredag kl. 09.00 - 15.00
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Send reiseforespørsel

Om hotellet

Chateau Tongariro Hotel er omgitt av fjelltoppene til Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro. Hotellet har en tidløs eleganse som er dypt forankret i New Zealands kulturarv.

Stedet har en førsteklasses beliggenhet i Tongariro nasjonalpark. Bare noen få minutters kjøring fra inngangsdøren kan du gå den kjente ruten Tongariro Alpine Crossing eller prøve skibakkene til Whakapapa og Turoa. I sommermånedene kan du fiske etter ørret, prøve terrengsykling eller rafte.

Etter en dag med ski eller fotturer kan du nyte fjellutsikten i hotellets lounge, med en god kopp te eller klassiske cocktails, mens det i bakgrunnen blir spilt behagelig pianomusikk.  

Stilfulle rom

Hotellet har ulike romkategorier, fra romslige familierom til eksklusive Spa Suites, alle med utsikt til nasjonalparken og en smakfull innredning som gjenspeiler stedets bemerkelsesverdige historie.  

Gode måltider

Ruapehu Room serverer klassiske newzealandske retter, slik som lam, sjømat og en delikat chateaubriand for to. Om morgenen blir det servert en stor frokostbuffet.

Flere fasiliteter

På Chateau Tongariro Hotel er det fristende å tilbringe hele tiden på hotellet, som byr på egen golfbane, treningsrom, spasenter, basseng, badstue og mye mer.

Reiseekspert Mari kan hjelpe deg å skreddersy din reise

Skreddersy reisen til New Zealand

Jeg kan hjelpe deg å skreddersy din reise til New Zealand

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: