23 10 23 80
Mandag-torsdag 10-16, Fredag 10-15
Kontakt oss
Turen er dessverre ikke lenger tilgjengelig, men du kan finne lignende turer lenger ned på siden
23 10 23 80
Få et tilbud

Om campen

Bare 2,5 timer kjøretur sør for Sydney ligger Paperbark Camp, nær det klare vannet og de melishvite strendene i Jervis Bay. Lukuscampen tilbyr en unik blanding av god mat og vin, overnatting i koselige telt og fredfulle omgivelser. Paperbark Camp er den perfekte basen for naturelskere. Dette er camping for voksne!  

Utallige naturskatter
Jervis Bay er en del av regionen Shoalhaven, som er fullt av naturskatter. Likevel er det kystområdet som kan sies å være områdets glitrende juvel. Her er det hele tre naturparker som til sammen skaper utallige kilometer med turstier, avskjermede strender og hjemmet til fascinerende skapninger, både i vannet og på land:

  • Booderee National Park
  • Jervis Bay National Park
  • Jervis Bay Marine Park

Paperbark Camp ligger 4 km unna den lille feriebyen Huskisson. Bukten strekker seg 16 km fra nord til sør og 10 km fra øst til vest. Å komme seg rundt med bil er derfor mest lettvint, men andre alternativ er toget fra Sydney til Bomaderry, og herfra bestille transfer fra togstasjonen til campen. Det er også mulig å leie seg sykkel og kanoer på Paperbark Camp.

Møteplassen på campen er Gunyah Restaurant, beliggende i tretoppene. Her kan du nyte gode måltider og vakre solnedganger.

Luksustelt bygget over bakken
Campen har i alt 12 telt, hvor du kan nyte sjøbrisen helt for deg selv. Alle teltene har terrasse med utendørsmøbler, polerte tregulv, skjerming fra insekter, soldrevet belysning, kvalitetssengetøy og mye mer.

Teltene har dessuten et privat «open-air» bad, slik at du kan se etter fargerike fugler og spretne kenguruer, mens du nyter en god og varm dusj.

For den helt unike opplevelsen, kan du unne deg selv å bo i Deluxe- eller King Deluxe-telt med badekar og utendørsdusj samt en moderne innredning.

Da Paperbark Camp har en bærekraftig filosofi, er ikke hyttene utstyrt med aircondition, TV, minibar eller strømuttak. Du kan få strøm og trådløst internett i restauranten.

Heidi

Interessert i en reise til Australia?

Jeg kan hjelpe deg med å planlegge reisen din til Australia!

Alle priser er i NOK. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.
Vis resultater for: